Prison Break FORUM: Skazany na śmierć, forum, download, napisy, odcinki, tapety, sezon 4 czwarty, wentworth miller, rmvb, avi, torrent

FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Mapa forum | RSS | Zaproś
Rejestracja | Zaloguj
 Ogłoszenie 
Sezon 4: nowy odcinek w każdy wtorek po godzinie 5! Zostań Hakerem! Szkoła Hakerów – Pierwszy w Polsce kurs hackingu bez cenzury.

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Początek 20 maja
Autor Wiadomość
macQ 
Świeżak

Wysłany: 2008-05-11, 12:12   

... nie zesr.ajcie się ... tym prison breakiem przeciez to już się robi "moda na sukces". Naprawde widać, że twórcom serialu teraz zależy na przeciaganiu tego filmu i ciagnieciu z tego olbrzymiej kasy kosztem nas wizdzow, ktorzy wlasnie tak sra.ja na jakies tam pogloski. To wszystko jest wielka reklama i chec przyciagniecia widzow na serial pt. "WIELKA PORAŻKA TWORCOW PRISON BREAKA". Bo podsumowując czy widzieliście jakąkolwiek kontynuacje i to dobrą kontynuacje jakiegoś filmu, serialu itd? Rocky Malboa, Rambo, Terminator, Szklana Półapka, Robocop - to tylko część porażek kontnucji z początku fajnych filmow do których należy porównać nadchodzącą niechybnie część fajnego z początku serialu. Dzieki.

Zgadzam się co do kontynuacji, tylko następnym razem nie obrażaj fanów, trochę więcej kultury.
agulec

B... 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-05-11, 12:32   

no cóz...
chyba naturalna rzecza jest ze my, jako fani, wyrazamy zadowolenie z faktu kontynuacji naszego ulubionego serialu. W zasadzie nie powinnismy zakładac z góry ze bedzie to dobra kontynuacja, ale biorac pod uwage ostatnie sezony mamy tam jakies^^ podstawy zeby na to liczyc. Rozumiem Cie zupełnie, ale od kazdej reguły sa wyjatki i miejsmy nadzieje ze teraz tez tak bedzie ;-)

Some things will never change...;*

Mia 
Fernando Sucre

Wysłany: 2008-05-11, 16:21   

macQ napisał/a:
serial pt. "WIELKA PORAŻKA TWORCOW PRISON BREAKA".

Porażka??To że 3 sezon trochę się poplątał, wliczając w to strajki nie strajki, dłuższe niż normalnie przerwy i ilość odcinków to nazwać porażką go nie można, to za mocne słowo ;-)

macQ napisał/a:
Naprawde widać, że twórcom serialu teraz zależy na przeciaganiu tego filmu i ciagnieciu z tego olbrzymiej kasy kosztem nas wizdzow, ktorzy wlasnie tak sra.ja na jakies tam pogloski.

Przyznaję bez bicia s*ram już z niecierpliwości, bo uwielbiam ten serial :!: Nie interesuje mnie czy zarobią na tym więcej czy mniej przez to że się właśnie z*sram, ważne jest dla mnie żeby doprowadzili serial do końca na tak dobrym poziomie na jakim ciągnęli to teraz...i mam nadzieję, że na 4 sezonie zakończą historyję i to takim zakończeniem, ze spadne z krzesła :-)

Sebo160186 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-05-11, 19:05   

macQ napisał/a:
widać, że twórcom serialu teraz zależy na przeciaganiu tego filmu

Jak dla mnie mogą ciągnąć do us....j śmierci, bo Mi sie każdy odcinek podoba, i każdy news jest dla mnie ciekawy. a ile zarobią? życzę im jak najwięcej, bo robią kawał dobrej roboty..Oo
macQ napisał/a:
Bo podsumowując czy widzieliście jakąkolwiek kontynuacje i to dobrą kontynuacje jakiegoś filmu,

No racja, zazwyczaj tak jest.. ale są wyjątki....wyjątek potwierdza regułę..Oo

Aglek 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-05-12, 05:35   

macQ napisał/a:
... nie zesr.ajcie się ... tym prison breakiem przeciez to już się robi "moda na sukces".

Ja się nie s*ram Oo Moda na sukces się nie robi! MNS jest stara. Nudna i żaden odcinek nic nowego nie wnosi Oo
macQ napisał/a:
Naprawde widać, że twórcom serialu teraz zależy na przeciaganiu tego filmu i ciagnieciu z tego olbrzymiej kasy kosztem nas wizdzow, ktorzy wlasnie tak sra.ja na jakies tam pogloski.

Jakim kosztem?? Chcesz oglądać?? Oglądaj! Nie chcesz, nie musisz ;) Skąd wiesz, że to tylko pogłoski, a nie potwierdzone fakty?? A co się na tym świecie nie kręci wokół kasy?? Trudno znaleźć co?? ;)

Nakarm Jędrusia bo Oleńka będzie płakać :)

Tanira 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-05-19, 16:14   

w dniu mojej matury z anglika zaczynają kręcić 4 sezon xD
Panie Vance przynies mi pan szczescie xD

Odpowiedz do tematu