... nie zesr.ajcie się ... tym prison breakiem przeciez to już się robi "moda na sukces". Naprawde widać, że twórcom serialu teraz zależy na przeciaganiu tego filmu i ciagnieciu z tego olbrzymiej kasy kosztem nas wizdzow, ktorzy wlasnie tak sra.ja na jakies tam pogloski. To wszystko jest wielka reklama i chec przyciagniecia widzow na serial pt. "WIELKA PORAŻKA TWORCOW PRISON BREAKA". Bo podsumowując czy widzieliście jakąkolwiek kontynuacje i to dobrą kontynuacje jakiegoś filmu, serialu itd? Rocky Malboa, Rambo, Terminator, Szklana Półapka, Robocop - to tylko część porażek kontnucji z początku fajnych filmow do których należy porównać nadchodzącą niechybnie część fajnego z początku serialu. Dzieki.
Zgadzam się co do kontynuacji, tylko następnym razem nie obrażaj fanów, trochę więcej kultury.
agulec
_________________ "Więcej możesz, gdy nie musisz" MB
no cóz...
chyba naturalna rzecza jest ze my, jako fani, wyrazamy zadowolenie z faktu kontynuacji naszego ulubionego serialu. W zasadzie nie powinnismy zakładac z góry ze bedzie to dobra kontynuacja, ale biorac pod uwage ostatnie sezony mamy tam jakies^^ podstawy zeby na to liczyc. Rozumiem Cie zupełnie, ale od kazdej reguły sa wyjatki i miejsmy nadzieje ze teraz tez tak bedzie
macQ napisał/a:
Naprawde widać, że twórcom serialu teraz zależy na przeciaganiu tego filmu i ciagnieciu z tego olbrzymiej kasy kosztem nas wizdzow, ktorzy wlasnie tak sra.ja na jakies tam pogloski.
Przyznaję bez bicia s*ram już z niecierpliwości, bo uwielbiam ten serial Nie interesuje mnie czy zarobią na tym więcej czy mniej przez to że się właśnie z*sram, ważne jest dla mnie żeby doprowadzili serial do końca na tak dobrym poziomie na jakim ciągnęli to teraz...i mam nadzieję, że na 4 sezonie zakończą historyję i to takim zakończeniem, ze spadne z krzesła
Wysłany: 2008-05-11, 19:05
macQ napisał/a:
widać, że twórcom serialu teraz zależy na przeciaganiu tego filmu
Jak dla mnie mogą ciągnąć do us....j śmierci, bo Mi sie każdy odcinek podoba, i każdy news jest dla mnie ciekawy. a ile zarobią? życzę im jak najwięcej, bo robią kawał dobrej roboty..Oo
macQ napisał/a:
Bo podsumowując czy widzieliście jakąkolwiek kontynuacje i to dobrą kontynuacje jakiegoś filmu,
No racja, zazwyczaj tak jest.. ale są wyjątki....wyjątek potwierdza regułę..Oo
... nie zesr.ajcie się ... tym prison breakiem przeciez to już się robi "moda na sukces".
Ja się nie s*ram Oo Moda na sukces się nie robi! MNS jest stara. Nudna i żaden odcinek nic nowego nie wnosi Oo
macQ napisał/a:
Naprawde widać, że twórcom serialu teraz zależy na przeciaganiu tego filmu i ciagnieciu z tego olbrzymiej kasy kosztem nas wizdzow, ktorzy wlasnie tak sra.ja na jakies tam pogloski.
Jakim kosztem?? Chcesz oglądać?? Oglądaj! Nie chcesz, nie musisz Skąd wiesz, że to tylko pogłoski, a nie potwierdzone fakty?? A co się na tym świecie nie kręci wokół kasy?? Trudno znaleźć co??