Prison Break FORUM: Skazany na śmierć, forum, download, napisy, odcinki, tapety, sezon 4 czwarty, wentworth miller, rmvb, avi, torrent

FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Mapa forum | RSS | Zaproś
Rejestracja | Zaloguj
 Ogłoszenie 
Sezon 4:

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Niepeności, podejrzenia...
Autor Wiadomość
Aglek 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-04-21, 05:25   

To tylko film... Ta pokrywa od studni się zregenerowała, a w więzieniu były matoły Oo
Tak samo zarost uciekinierów... Cały czas taki sam... Tylko pod koniec 2 sezonu Mike się zapuścił... A w Sonie też nie golił sie , a brody nie miał Oo

av -Ja :P sygna - Tanira :*

agulec 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-04-21, 07:25   

heh..z tą pokrywą to dobre :D i z brakiem brody od nie golenia się też :D a gdyby więźniowie się dowiedzieli, że Mahone jest agentem, to by tam nawet jednego dnia spokojnie nie przespał oO dobrze, że to tylko film xD
apropo Mahona - on przynajmniej został trochę zapuszczony, jeżeli chodzi o wygląd, a Scofield to rzeczywiście cały czas taki sam^^ mogli też coś z nim zrobić xD

Sebo160186 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-04-21, 12:29   

Albo to..nie pamiętam albo nie było pokazane w PB..więc może wie ktoś z kąt Alex miał zdjęcia tatuaży Scofielda? Bo z dysku raczej nie.Bo poco Mike miał by je robić,i zostawiać na dysku? Ta dziewczyna co mu je wykonała? nie kojarzę żeby mu sesje robiła..oczywiście mogę mieć luki w pamięci :roll:

agulec 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-04-21, 13:34   

Mmmahone miał rysunki tatuaży Scofielda właśnie z jego dysku, a Scofield miał je na dysku to najpierw sam je rysował, projektował, czy coś xD po co miał je na dysku to nie wiem.. ale z doświadczenia wiem, że na prace zapisane na dysku są trwalsze i dobrze zrobić sobie kopię^^ I Mahone miał właśnie te oryginały.. ale miał jeszcze zwykłe zdjęcia tatuażu na ciele Michela.. skąd to też nie bardzo pamiętam.. może zrobili Scofieldowi sesję w Fox River :D

Aglek 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-04-21, 16:14   

Może takie zwykle zdjęcia do więzienia i przybliżyli Oo
Zastanawia mnie skąd Mike tak dokładnie przygotował sobie plan nawet co do ludzi tj. Pope czy Sara... Abruzzi i D.B.Cooper Oo

av -Ja :P sygna - Tanira :*

agulec 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-04-21, 17:55   

bo Michaela jest geniuszem! :D
hehe nie no.. on zbierał o nich wszystkich informacje.. i stąd wiedział kto jest w więzieniu, jakie ma możliwości.. pokazywali co jakiś czas na tej jego ścianie różne wycinki z gazet i takie tam^^ co prawda nie mógł wszystkiego przewidzieć i nie przewidział, ale większość się sprawdziła :D nie no, plan Scofielda wymiata obojętnie jak bardzo jest naciągany :D

Ania1991_ck 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-04-22, 17:12   

Więzienie projektował więc dużo sie w tym nie namęczył. A te informacje o innych więźniach to tak jak powiedziała wcześniej Agulec długo zbierał. Pewnie jako student miał wejścia do bibliotek i w weekendy przeszukiwał sobie wszystkie gazety.

k0sa 
Tweener

Wysłany: 2008-06-17, 15:06   Re: Niepeności, podejrzenia...

Aglek napisał/a:
Wydaje mi się, ze ten facet co w 2 sezonie był szefem Kima jest strasznie podobny do Shalesa oO Tego co go niby Alex w ogrodzie zakopał... Kim jest człowiek opisany w aktach z teczki Whistlera??

Buahaha Shales zmartwychwstał , a tak na serio to ten były kumpel Abruzziego z pierwszego sezonu , co potem mu zbitą żarówką Abruzzi oko pociachał mi przypomina Shalesa , tylko troche za gruby ^^.

$Nero 
John Abruzzi

Wysłany: 2008-07-18, 15:10   

Jest taka sytuacja, w której zastanawiam się, czo to zbieg okoliczności celowo zrobiony w Prisonie, czy po prostu scenarzyści nie mieli innego aktora do tej roli. W którymś z początkowych odcinków pojawia się bezdomny, który wybił szybę i ukradł plecak Majkelowi z Hondy. Tez sam aktor w tej samej roli pojawia się w 2x18 również w roli bezdomnego, gdy odbiera telefon do pana Green'a. ;-)

Mahonia 
T-Bag

Wysłany: 2008-07-19, 20:19   

Tez to zauważyłam Nero. Może nie chciało im się robić castingu na taka mała rólkę i stwierdzili, niech koleś sobie zarobi i go obsadzili do dwóch ról ;-)

Sygna by Me

madamebutterfly 
Mahone

Wysłany: 2008-07-20, 15:47   

pewnie to jakiś znajomy rezyserów albo coś, bo bez sensu robić "castingi" do takich rólek...
tak mi się przynajmniej wydaje...

"....PEACE, LOVE EMPHATY.... "

PatuŚ 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-07-21, 11:18   

Oj takie role "statystów" czesto się powtarzają , bo im się nie opłaca szukac nowych postaci do takich ról epizodycznych a w zasadzie tła :-P

$Nero 
John Abruzzi

Wysłany: 2008-08-12, 11:08   

Znalazłem wczoraj dość duży błąd w serialu.
Otóż w odcinku 1x19, na początku, tuż po wypadku furgonetki przewożącej Lincolna na spotkanie z synem i po przesłuchaniu Kellermana, Szeryf mówi: "Mustang 2006 rok". Chodziło tu o samochód Aldo Burrowsa, żeby go szukali. Wtedy gubernator Tancredi jeszcze żył. Ale w odcinku 2x18, gdy Sara idzie na grób ojca jest data jego śmierci: June 1 2005.

Serdziu 
Sara Tancredi

Wysłany: 2008-08-12, 14:41   

sprytne spostrzeżenie :-D ale jak już mowa o takich sprawach to chciałbym zwrócić uwagę na 3 sezon tylko nie pamiętam dokładnie odcinka ale gdzieś na początku, tak czy inaczej to jest ta scena co wszyscy stoją w kolejce po wodę, mike rozmawia z mcgadym i w poszczególnych ujęciach widać w szklance mike różne poziomy wody :-> raz więcej raz mniej :-D

Avatar & Sygna Made in Serdziu Computer ;-]

Scylla 
Fernando Sucre

Wysłany: 2008-08-13, 14:05   

Pro po wody. W trzecim sezonie gdy Linc i Sofia są na plaży Linc sięga po butelkę z wodą. Tam również są inne poziomy wody a do tego co chwilę trzyma tą butelkę w innej ręce. :mrgreen:

Nero, nie odzywam się do Ciebie !!!

Odpowiedz do tematu