Wysłany: 2008-02-18, 00:15 Nick Santora - czy będzie 4 sezon Prison Break?
Jak dowiadujemy się od Nicka Santory nic nie jest jeszcze do końca przesądzone. W ostatnim swoim poście na internetowym blogu czytamy: "Oficjalna decyzja o czwartym sezonie Prison Break nie została jeszcze podjęta, jednak takich decyzji nigdy nie podejmowaliśmy tak wcześnie, wiec to nic jeszcze nie znaczy. Wierze, że zdecydujemy się na ten 4 sezon, ale nie mogę tego zagwarantować. Nie bierzcie pod uwagę plotek, które sieją dziennikarze... gdyby to show miałoby sie zakończyć poinformowałbym was.."
źrodło: prison.org
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
Ile? Na tym poziomie to oni czekaja na naprawde duze pieniadze
Jest tez taka opcja ze jesli je dostana to zamiast zrobic 4 sezon PB zrobia nowy serial
Jesli tak to niech bedzie rownie wysmienity jak PB, chociaz wiadomo ze chcialbym dalsze losy Scofielda
Tak czytam wasze posty i sie dziwie. Przeciez PB mozna sciagnac... Ja juz obejzalem cala 3 serie tzn te odcinki ktore juz wyszly.
Wszyscy chyba widzieli już 3 sezon. Ale w tym temacie mówimy o 4 sezonie w USA i o tym kiedy będzie leciał w Polsce, raczej z ciekawości, a nie dlatego ze ktoś nie widział. W innych teamatach zobaczysz, że wszyscy już są na bieżąco
III sezon będzie we wrześniu 2008 w Polsce - w USA już dawno temu był emitowany, dlatego Ci co chcieli szybciej go zobaczyć, to sobie poradzili
W tym samym czasie, kiedy u nas będzie emitowany sezon III (wrzesień 2008) w Stanach ma rozpocząć się emisja IV sezonu.