Bez przesadyzmu.
Chcieli zaszeleć prosze bardzo.
Trzeba było skończyć 3 sezon na tylu odcinkach ile zawsze było i nie czarować na ekranie jak krolik Neskłik --
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance
Wiek: 16 Dołączyła: 14 Lip 2008 Posty: 130 Skąd: z ulicy sezamkowej
Wysłany: 2008-07-19, 10:08
Nie przesadzajmy xD
Może tak jeszcze..ee..z jeden , 5 sezon?
Nie wiem co mogłoby w nim być, w końcu nie wiem jeszcze co będzie w 4. Ale wydaje mi się właśnie, że na tych 4 przestaną, bo faktycznie zacznie się tak jak moda na sukces, chociaż do 2000 odcinka musieliby trochę tych sezonów wyprodukować ; )
Powtórzę się i zgodzę z Tanirą, na 3 sezonie powinni skończyć, oczywiście doprowadzając go po ludzku do końca czyli do 20-paru odcinków. Serial już zaczął się sypać w 3 sezonie (strajki, przesuwanie emisji, niedorobione 13 odcinków..)Ciekawe co miałby kolejny sezon przedstawiać???Juz teraz na siłę wprowadzają wątki (m.in Sarę, której już nie powinno być)w dodataku bedą przerywać sezon innym serialem, co jest dla mnie dużym przegięciem. Moim zdaniem już teraz kończą im się pomysły więc niech dla dobra serialu i opinii dadzą sobie spokój z dorabianiem kolejnych części. Przedłużanie w nieskończoność nigdy nie wychodzi na dobre
Powinni skonczyc 3 sezon do konca jak pozostałe do 22 odc i amen.
Kazdy sezon to jakby odrebny pomysł. 3-sezonowy krązący wokół Whistlera jest za bardzo naciagany sam w sobie, a teraz jak czytam o jakis siostrach w spoilerach to juz mi sie odechciewa wszystkiego.
albo skończyć to chociaż teraz, ale niee... oni muszą jeszcze na tym zarobić... tylko co to ma teraz wspólnego z pierwszym sezonem? połowy bohaterów już nie ma, wątki też się pokończyły... robi się moda na sukces powoli...
niehehe dlatego ja nie czytam spoilerów, tylko tak szybciutko zaglądam czy wszystko OK
Mi sie wydaje, że 3 sezon był jaki był trochę przez ten strajk scenarzystów.. nie wiem jaki to by mogło mieć wpływ, ale dwa poprzednie sezony trzymały poziom.. może się śpieszyli, albo robili na odpi$rdziu, bo i tak im nie płacili, to po co mieli się starać xD
A jeżeli było tak po prostu z barku pomysłów, to strach się bać jakie akcje będą nas czekały w 4.
Właściwie to fajny był początek i koniec ostatniego sezonu, mimo, że wszyscy go zachwalali. A może właśnie to miał być sposób? Wszyscy wiedzieli jak jest, więc bajerowali ludzi starając się jakoś zachęcić, żeby nie mówić "wmówić"
Z drugiej strony nie można też powiedzieć, że był taki strasznie zły, ale kilka naciąganych i niedorobionych akcji sprawiło, że ogólna ocena sezonu nie wypadła najlepiej.
Tak sobie myślę, że skoro już tak wyszło, że 3 był krótszy, to dobrze, niech wychodzi ten czwarty i niech będzie przynajmniej taki jak drugi.
A Spoilery mnie przerażały, dlatego przestałam czytać OO
Tak sobie myślę, że skoro już tak wyszło, że 3 był krótszy, to dobrze, niech wychodzi ten czwarty i niech będzie przynajmniej taki jak drugi.
no no^^ taki byłby wystarczajacy
Tanira napisał/a:
B... napisał/a:
3-sezonowy krązący wokół Whistlera jest za bardzo naciagany sam w sobie,
cos trzeba było wymyśleć nie?
I wymyślili aniołka i bardzo dobrze ^^
ze wymyslili to moze i dobrze, ale nadal nie wiemy nic. Sezon został skrócony bez sensu. Gdyby doprowadzili go do konca nie mieliby czasu^^ na wymyslanie tego wszystkiego, czego fragmenty znajdujemy w spoilerach. 4 sezon zaczyna w pewnym stopniu wszystko od poczatku, teraz wątki z 3 sezonu i te nowe zaczną nakładac sie jedne na drugie i zrobi nam sie pajecza siec wzajemnych powiazan nie przymierzajac jak z Mody na sukces.
Wysłany: 2008-07-20, 19:26
Ja to wiem. Ja podobnie. Dowiem się dlaczego odpiernic%yli Whistka w gajerek i chyba kończę przygodę z PB. Chociaż możliwe, że będę oglądać z ciekawości albo poczekam na tivi. Ale to już nie to samo...
_________________ Wiewiórka o oczach Włocha
i ruchach wariata...
a na 4 czekam tez z powodu tego wątku Whistlera bo chce sie dowiedziec po jaka choler* tak to wszystko motali^^. No i liczę na jakieś sensowne zakonczenia losów pozostałych bohaterów.
bo moze nas pozytywie zaskoczą???
Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2008 Posty: 936 Skąd: Wągrowiec^_^
Wysłany: 2008-07-20, 19:41
Nawet jak będzie nudny, to obejrzę. Wolę mieć zaliczony cały serial, niż meć jakieś braki...
Ale nawet jak się skończy to cały czas będę do niego wracać
Ja już od dłuższego czasu omijam ten temat i nie mam zamiaru tam zaglądać. Co nowszy spoiler to bardziej pogmatwany i coraz bardziej mnie zniechęca. Poczekam na gotowe.
agulec napisał/a:
Z drugiej strony nie można też powiedzieć, że był taki strasznie zły,
Zły to może nie był, była akcja, coś się działo, pojawiły się nowe postacie ale nie było takiego klimatu jaki powodował u mnie ciarki w poprzednich sezonach a zwłaszcza pierwszym, poziom im trochę zjechał i nie ma co sie oszukiwać.
Tanira napisał/a:
a wiecie, że z kazdym dniem mam coraz mniej ochoty oglądać ten 4 sezon...
Mam dokładnie to samo
Już na 3 sezon czekałam z większą niecierpliwoscią i może lepiej teraz się tak nie podniecać, to nie przeżyjemy dużego zawodu jeśli sezon okaże się niewypałem robionym tylko dla kasy
przeszło to "coś".
Z przyjemnością wracam do 1 sezonu.
Za każdym razem widzę coś czego nie widziałam kiedyś.
Jakiś drobny, mały szczegół.
4 sezon będę oglądać tylko ze względu na James'a.
Jeśli on powie "pa" to ja też
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance