Czy ma ktoś napisy RMVB do wszystkich odcinków, a przynajmniej od 4 do 22 ? Bardzo, ale to bardzo mi na tym zależy. Szukałem na bardzo wielu forach i nigdzie nie ma. Może ktoś by się podjął tego zadania i zrobił, a jeżeli ktoś ma to zamieścił tutaj.
Będziecie jedyną stroną, na której będzie można takie napisy znaleźć .
Żeby nie było to powtórzę jescze raz, że szukam napisów do wersji RMVB !
BĘDĘ strasznie wdzięczny za te napisy... Pozdrawiam wszystkich!
PS Nie da się oglądać filmu, gdy napisy idą za szybko lub za wolno, a mam akurat od kumpla wszystkie odcinki RMVB bez napisów. Niestety przy moim transferze AVI bym ciągnął i ciągnął...
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 1098 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-10-05, 18:43
Proponuję na dobry początek póki nie znajdę napisów abyś ściągnął sobie taki program jak "Napiprojekt" jest on o tyle uniwersalny, że do danej wersji filmu dobiera napisy jednak skuteczny jest tylko w 95% więc sobie sprawdź narazie go a później proponuję ściągnąć najwyżej Cinema Player (jest to odwtarzacz filmów) i tam można pozmieniać czas o pare sekund do tyłu czy do przodu bądź FPS aby film był ładnie skorygowany z napisami. Jeżeli to nie podziała to pozostaje ci czekanie aż zdobędę napisy ale myślę, że w szybkim tempie się z tym uporam
mam ten sam problem. Z Napiprojekt korzystam juz dlugi czas, ale niestety nie znajduje mi napisow do prisona. Jesli moglby ktos wrzucic napisy z pierszego sezonu to bylbym wdzieczny.
Bylbym bardzo wdzieczny i prosze o odpowiedz rowniez na priv nie tylko w tym temacie