e tam , e tam xD
z kryminalnych Pitbull zmiata wszystkie wyzej wymienione
<3
ostatnio doszłam do wniosku ze wolę sobie popatrzeć na realną pracę polskiej policji pijącej wódkę po lasach niz na grupkę csi'owych detektywów, którzy znajdują włosa na choince i dzieki niemu aresztuja połowe mafii xD
ostatnio doszłam do wniosku ze wolę sobie popatrzeć na realną pracę polskiej policji pijącej wódkę po lasach niz na grupkę csi'owych detektywów, którzy znajdują włosa na choince i dzieki niemu aresztuja połowe mafii xD
wiesz i nie tylko popijającej wóde... oni są przeboscy... aż sie śmiac chce i to ostro...xD
Tak jak ogląda się te seriale z USA to tam jest wszystko takie idealne. A na polskim komisariacie jest zupełnie inaczej i to mi się podoba. Serial Odwróceni bardzo mi przypadł do gusty a PitBull jeszcze bardziej.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
W ostatnim czasie natknęłam się na wiele seriali kryminalnych, w tym też polskich,ale tylko Pitbull zrobił na mnie tak wielkie wrazenie. Wyraziste postacie, brak zbędnych komentarzy, wydaje mi sie ze niezle odzwierciedlona rzeczywistosc. Dla mnie jest genialny. Od czasu zakonczenia 3 sezonu PB tylko na Pitbulla czekałam z taką niecierpliwoscia cały tydzien
choc Pitbulla ogladam od niedawna (postaram sie nadrobic w wakacje) to jestem wielka fanka tego serialu. Super gra aktorow (szczegolnie Garbowskiego), swietne teksty i wogole nie jest taki przeslodzony jak Kryminalni. mam nadzieje ze bedzie kontynuacja, bo jak wiadomo 3 sezon za chwile sie skonczy ;(
własnie. a w wakacje beda puszczac jakies powtórki? wiesz cos moze?
ja ogladam tylko do 3 sezonu i chetnie obejrzałabym te wczesniejsze, ale słyszałam ze 3 seria jest najlepsza
no ja od polowy trzeciego. Tez bym luknela bo sciagac mi sie nie chce. Mysle ze napewno dadza powtorke 3 sezonu (zawsze sa powt.) a przy okazji moze pozostale. czytalam opinie ze najlepszy byl 1, ale nie moge stwierdzic bo nie ogladalam.
Nie wiem czemu nie ma anwet uczciwego forum o tym genialnym serialu
no włąsnie szukam informacji i ich nie widze poki co. Ogladałam kiedys wywaid z rezyserem i mówił ze w czwratym sezonie planuja costam costam ^^
poszperam i jak znajde to dam znac