Zaszokuje pewnie tym wszystkich, Uwaga Uwaga : oddałam głos na ...
Williama *boskiego *Fichtnera
wiem, wiem zdziwko Was złapało
a teraz powazka, uważam że jest najlepszym aktorem w PB- moglismy go zobaczyć w wielu wcielniach : bezwzglednego agenta, kochajacego męża i ojca, narkomana i wieznia - każda z tych rół odegrał świetnie i w pełni profesjonalnie. Pod wzgledem aktorstwa jest w PB zdecydowanym liderem , ma tez najwieksze doswiadczenie i w połączeniu z Jego zabójczym (jak dla mnie) wyglądem Możemy podziwać na ekranie Wspaniałą postac Mahona bez którego nie wyobrażam sobie Prisona
Dziękuje , to byłam ja : PatuŚ
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
ja was wszystkich zaskocze tak że normalnie dostaniecie zawału.
Oddałam swoj jakze cenny głos na CHRISA VANCE'A.
Nie spodziewaliście się co? xD
Za co? Za wszystko...
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance
uważam że jest najlepszym aktorem w PB- moglismy go zobaczyć w wielu wcielniach : bezwzglednego agenta, kochajacego męża i ojca, narkomana i wieznia - każda z tych rół odegrał świetnie i w pełni profesjonalnie. Pod wzgledem aktorstwa jest w PB zdecydowanym liderem , ma tez najwieksze doswiadczenie i w połączeniu z Jego zabójczym (jak dla mnie) wyglądem Możemy podziwać na ekranie Wspaniałą postac Mahona bez którego nie wyobrażam sobie Prisona
Nie zagłosowałem, bo to moja ulubiona postać, bo wcale nie jest, ale najlepiej z całego PB grał swoją postać Robert Knepper. Super talent, super gra aktorska. Zajebiście wcielił się w swoją rolę Robert i uważam, że on najlepiej grał. Bezapelacyjnie to najlepszy aktor PB.
patus1905 napisał/a:
uważam że jest najlepszym aktorem w PB- moglismy go zobaczyć w wielu wcielniach : bezwzglednego agenta, kochajacego męża i ojca, narkomana i wieznia - każda z tych rół odegrał świetnie i w pełni profesjonalnie. Pod wzgledem aktorstwa jest w PB zdecydowanym liderem , ma tez najwieksze doswiadczenie i w połączeniu z Jego zabójczym (jak dla mnie) wyglądem Możemy podziwać na ekranie Wspaniałą postac Mahona bez którego nie wyobrażam sobie Prisona
podpisuję się pod wszystkim
a ja pod wami, lepiej tego wyrazic sie chyba nie da
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Wiadomo .. boski rzadzi W końcu jest takla ankieta że czy go ktoś lubi czy nie musi oddać na niego głos bo jest niepowtzarzalną Perełką wśród wszystkich aktorów PB
oddaje głos na Williama Fichtnera chyba nic w tym dziwnego, najlepszy aktor jaki trafił się w tym serialu. Knepper ze swoim specyficznym akcentem i sposobem mowienia jest tuz za nim, dlatego byłem wręcz zachwycony gdy pojawila sie scena ich rozmowy w 3x11.