Ja również głosuję na Jodi. Nie dość, że piękna kobieta to i dobra aktorka..Ah, kiedy jąwidzęna ekranie mam ochotęzrobić to samo, gdy na ekranie był Bill Kim(rozwalić monitor/telewizor ).
A ja oddałem głos na Harris, która grała Agentkę Lang. Świetnie grała swoją rolę i myślę, że prawie najlepiej z całego PB(oprócz m.in. Kneppera). Świetna gra aktorska.
Brakuje Holly Valance w ankiecie.
ja zagłosowałam na Sarah , była swietna aktorka, potrafiła zagrac wiele trudnych scen np. jak Kellerman Topił Sarę . Wogóle całkształt gry , wykreowanie postaci strasznie mi się podobały.
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Ja też jak Patuś zagłosowałam na Sare. Ona mnie najbardziej z aktorek urzekła w tym serialu. Szkoda, że już jej nie zobaczę w PB.. ale cóż zawsze można sobie obejrzeć I i II sezon
Oo.. a ta scena z Kellermanem jeszcze bardziej utwierdziłą mnie w przekonaniu jaką jest rewelacyjną aktorką.
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
Uważam, że największe możliwości wykazania się talentem aktorskim ma Jodi.Aktorzy grający czarne charaktery zawsze moga pokazać cosik więcej (w przypadku Jodi kobitka daje z siebie naprawdę dużo, czasem aż strach na nia patrzeć), dlatego głos na nią.
Zdecydowanie najlepszą aktorką jest Jodi Lyn O'Kaffe, gdyż najtrudniej jest wg mnie wcielić się w takie postaci, jak jej postać, czyli w czarne charaktery i do tego świetnie wykreowana rola...