fetysz to co innego. Na przykład lateksowe rękawiczki Ałtumn
A ja to po prostu zboczony zboczeniec, obnoszący się ze swoim zboczonym zboczeństwem Paranienormalni, o
_________________ I've got more wit, a better kiss,
a hotter touch, a better fuck...
no właśnie. Nie można mówić, że ktoś ma spaczony gust, bo jeżeli chodzi o człowieka - tak jak w tym przypadku - to nie ma spaczonych gustów. Takie jest moje zdanie :]
Ostatnio zmieniony przez agulec 2008-03-03, 18:17, w całości zmieniany 1 raz
12 - latka, której się podoba 51 - letni facet? Nie no, ludzie kochani
haha xD co nie? jak tu się przyznać komukolwiek? już widzę minę mojej np. mamy, kiedy jej mówię podczas oglądania serialu, że Mahone jest cudowny hahaha mam ojca w jego wieku. Jak powiedziałam siostrze to jej pierwsza reakcja była: 'Przecież on jest stary' xD
gorzej... złapała się za serce i zaczęła wrzeszczeć coś w stylu : "Karolinko, bój się Boga! On jestr starszy od twojego ojca! I to narkoman! I mordeca!" Żal.pl
_________________ I've got more wit, a better kiss,
a hotter touch, a better fuck...
reakcje moich koleżanek były bardzo różne bardzo. Ale rzeczywiście nie znam nikogo o takim guście jak ja. Ale to nic na pewno ktoś się ujawni z czasem.
Pozdrawiam wszystkie fanki (bez względu na wybranka )
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
oOoo super więc jednak nie jestem dziwolągiem.
Jak moja się dowiedziała o Lincolnie to nie zareagowała jakoś dziwnie przyzwyczaiła się już do moich wyskoków.
hahaha xD jak puszczą trzecia serię w polsacie i akurat tak się złoży, że będę w domu oglądać z rodzicami to zacznę się rozpływać nad Mahonem xD jestem ciekawa ich reakcji! chyba sobie nie odpuszczę widoku ich min xD
operacja 'Porozpływaj się nad Alexem w obecności rodziców' no nie mogę xD
moja mama pewnie starałaby się mnie zrozumieć jak zawsze i myślę, że doszłaby do wniosku, że rzeczywiście mam rację. A tata udawałby, że nie słyszał xD
U mnie siostra zawsze się śmieje ze mnie jak piszczę przed komputerem. Taki już los młodszego rodzeństwa.
[ Dodano: 2008-03-03, 18:56 ]
Starego brudasa-świetne, a co by powiedziała jakbyś ubóstwiała T-Baga.
Nie wyobrażam sobie jak moja by zareagowała ale juz mi się śmiać chce.
[ Dodano: 2008-03-03, 18:57 ]
Wie o co chodzi, dlatego sie śmieje ze mnie. Jej się podoba Michel więc nie jest zbyt oryginalna.