no jakby już tak chciec skompletowac ta ankiete to moze jeszcze Pam?? tak z symaptii dla Alexa... nie no babka w sumie niczego sobie, w porównaniu do niektorych innych bohaterek np Veronici to prezentowała sie naprawde niezle
W sumie to wszystkie są ładne 8D. Jedynie Veronica była taka sobie, te jej gały były straszne XDD. Ale poza tym to najchętniej bym na wszystkie zagłosowała, choć nie kojarzę żadnej Sylvi i Lisy :0.
_________________ *faza na prison break*
mahone rulah.
dlaczego są postacie które wystepowały moze przez 5 min łącznie a niema susan i sofii bez sensu
Widzisz Susan i Sofię w ankiecie więc nie wiem o co sie czepiasz. Ostatnio widzę, że wszystko ci na forum nie pasuje. Cokolwiek ktoś coś zrobi to do bani itp. Jak taki mądry jesteś to sam rób np. ludziki South Parka i pokaż nam co potrafisz. A wracając do tematu ankietę aktualizowałem i teraz są wszystkie panie więc przestań się czepiać.
Jestem dziewczyną, ale też mam swoje zdanie w tej sprawie... tzn. z damskiego punktu widzenia . I zagłosowałam na Nikę, ale gdybym mogła oddać 2 głosy to oddałabym jeszcze na Maricruz
_________________ Nawet, jeśli dla kogoś bliskiego jesteś nikim, są ludzie, dla których jesteś całym światem!
Bez porównania Nika najpiękniejsza Nie ma to co więcej pisać, ale czy mógłbym się dowiedzieć kto to jest Lisa, bądź Sylvia? I brakuje mi w ankiecie Debry Jean