Wiek: 18 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 859 Skąd: Raszczyce City =)
Wysłany: 2007-10-14, 14:31
Oktarynka napisał/a:
A wiecie, chłopaki, wg mnie ta nowa jest najładniejsza 8D.
chłopakiem nie jestem, chociaż różnie bywa ale i tak się wypowiem
A więc; brzydka to ta S...(nie pamietam, ale coś na S) nie jest (jeśli o nią chodzi), aczkolwiek troszkę ma takie wredne spojrzenie co może odpychać, ale widzę, że Maricruz prowadzi zresztą się nie dziwię, bo też mi się podoba
ja jednak cały czas faworyzuję Sarę, chociaż ech...
ta S...też nie pamiętam jak on ma ^^ Susan chyba? ma bardzo jasne oczy, i może to powoduje efekt wrednego spojrzenia
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
Witam wszystkich fanów super serialu Skazany na Śmierć i wszystkich co nie oglądali jeszcze tego serialu to zachęcam do oglądnięcia I'm Very Happy Pozdro for All
głosowałam na Sarę, choć nie uważam zeby była jakoś nadzwyczajnie piękna, ale ma chyba w sobie coś ciekawego zastanawiałam się nad Maricruz, bo ta z kolei naprawdę (obiektywnie patrząć) jest spośród wszystkich bohaterek najbardziej "urodziwa" ale jednak zdecydowałam się na Sarę, chyba z sentymentu do tej postaci. Innych nie brałam pod uwagę z wiadomych względów no bo np. Veronica kojarzy mi się z Lincolnem co od razu postawiało ją na straconej pozycji a poza tym miała taki dziwny wyraz twarzy jakby nie wiem...była przerażona( wytrzeszcz oczu ) , nadmiernie skupiona i wogóle... a z kolei Susan to taka menda,że choćby była zniewalająco piękna nie potrafiłabym na nią zagłosować, a nad resztą kandydatek się jakoś specjalnie nie zastanawiałam