wg mnie Sara jest bardzo ładna, ale bardziej to dostrzegam na zdjeciach z jakis sesji na kórych wychodzi bosko niz w samym serialu,
Susan- wczesniej nie robiła na mnie wrazenia, ale teraz znacznie bardziej
Nika- wg mnie nie jest najłądniejsza z prisonowych pan, ma takie dziwne oczy, a z reszta i tak najbardziej zapadł mi w pamiec jej rózowy dres
Maricruz- bardzo ładna, bardziej egzotyczna uroda i w parze z Sucre jej piekno jest jeszcze bardziej dostrzegalne
Sofia- przesliczna, piekna figura, włosy i te ciemne oczy...no wow
Sra rzeczywiście jest ładna, ale jakoś nie przekonała mnie w PB- może to po prostu dobry makijaż i lepsza charakteryzacja na innych zdjęciach robią swoje ? Bo w Prisonie jakoś raziły mnie jej oczy- barwa ładna, ale trochę zbyt duże i wyłupiaste . Nika jak dla mnie na pewno od Sary ładniejsza, ale ten różowy dres to była totalna porażka . A jakoś nikt nie komentuje Veronici xD. A jak dla mnie, ona miała tylko ładne włosy ...
Co do Gretchen to zdecydowanie bardziej mi sie podobała np : w Nash Bridges bo tutaj to zrobili ja na taka twardą s.... i w sumie elegancko pasuje do tej roli
Ja jestem kobietą więc może to je będzie zbyt obiektywna ocena.
Uważam że Grethen to taka zimna suka, nie stać ją chyba na prawdziwy związek. Przynajmniej takie pozory robi.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Rozumiem, ze chodzi o serialowe wyglądy??Jeśli tak to zdecydowanie Nika wygrywa, pomijając już ten różoooowy dresik Susan i Sarę wolę na zdjęciach spoza planu
Zagłosowałem na Sarę, bo pasują do siebie razem z Michaelem (szkoda, że już jej nie ma ) , ale i Maricruz też jest ładna razem z Sucre tworzą idealną parę
Zauważyłam że w tym filmie jest tylko jedna blondynka więc jak ktoś lubi blondynki to nie ma zbyt dużego używania. Jakby Michael z ekipą uciekli do Polski to by było pełno lasek, a w Panamie to jak widać.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"