Wysłany: 2008-03-29, 13:20 Michael z "Prison Break" podbił serca Polek xD
nie wiedziałam gdzie to wrzucić i czy się w ogóle nadaje, ale poczytać można xD
jakby co to wywal niunia^^
Patrzcie jakie fajne rzeczy wypisują na wp.pl
Pojawiły się plotki, że przystojny Wentworth Miller ma słabość do pięknych Polek. Przystojniak podbił serca wielu kobiet w naszym kraju, dlatego mamy nadzieję, że w końcu nas odwiedzi. Aktor wyjawił, że ma słabość do Polek. Cóż, my też mamy do niego słabość Wentworth jeszcze nigdy nie był w Polsce, ale wie już sporo o naszym kraju. Polki słyną ze swojej urody na całym świecie. Czy piękny Michael mógłby się nam oprzeć? Podejrzewamy, że wiele kobiet z chęcią pojechałoby z Wentworthem dokądkolwiek. Wcześniej mało znany aktor, dziś znają go niemalże wszystkie kobiety. Wiele kobiet ogląda serial "Prison Break" tylko z powodu przystojnego Michaela. Musimy wspomnieć o tym, że Wentworth Miller ma elektryzująco męski głos. Zanim zaczął grać w popularnym serialu, wystąpił w dwóch teledyskach Mariah Carey. Czas wziąć się za wiosenne metamorfozy. Być może Wentworth Miller przyleci do naszego kraju i nie pozwolimy, żeby wracał sam
ee pieprzone plotki.
nie sądze zeby wiedział jak tu przynajmniej piszą "już sporo o naszym kraju".
kto by sie imteresował ?!
chciałbym przeczytac jego wypowiedzi w wywiadach to bym uwierzył.
nie odbierzcie tego jako obraze naszych polskich kobiet.
bo uwazam to samo, iz są bardzo [przepiękne]
Uuuu... Niech przyjedzie na śląsk...;p Nie dziwie się, że pisza takie rzeczy.... Przecież to tylko prawda!! No to super!! Czekamy na niego... A zdjecia też cudne!!
ee pieprzone plotki.
nie sądze zeby wiedział jak tu przynajmniej piszą "już sporo o naszym kraju".
Ten artykulik już od dawna krąży po wp...i szczerze mówiąc mam to samo zdanie.Nie twierdzę, że z Went'a jest taki głąb, że nie wie gdzie Polska leży (bo Amerykanie mają kłopoty z geografią) ale ploty o tym, że podobają mu się Polki czy inne tego typu twierdzenia (jak np.że ma tu znajomego-gdzieś tak pisali) również uważam za wytwór wyobraźni, co innego gdyby sam to powiedział "w żywe oczy"
A zdjęcia no no.Jakby nie wyglądał, przy Dominic'u zawsze będzie wyglądał młodziej, urodziwiej i inteligentniej
Wencik chyba m,a w sumie jakiestam korzenie Niemiecki czy cuś to chyba wie gdzie Polska lezy ... ale żeby sporo o nas wiedział to nie skądze bo dla Amerykanów to jakas tam Polska to tyle co dla Nas Burkinafaso
a swoją droga czy ja na tym ostatnim zdjęciu przypadkiem MAC'a nie widze z głupawa mina ??
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Skoro tak, to niech przyjeżdża.... Od gadania sie w Polsce nie znajdzie.... xD Ah... Niech do Sambo na scene przed kościołęm zawita xD Fajnie by było... Ahh.... Ale cały by z tąd nie wyjechał... Co to to nie xDD
Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2008 Posty: 928 Skąd: Wągrowiec^_^
Wysłany: 2008-04-14, 16:50
Ostatnio był w Paryżu, ale to dla mnie było za daleko... Wcale bym się nie zdziwiła, jakby przyjechał do Polski. Takie ciacho Chiałabym też Willa w Polsce, to bym porwała go na nie wiadomo ile
Wiek: 15 Dołączyła: 25 Paź 2007 Posty: 58 Skąd: Z Sony :)
Wysłany: 2008-08-20, 10:01
Nom... Walker tez niczego sobie przystojniaczek...
A jeśli zdarzy się taki cud i Went wybierze się do Polski, to jestem pewna, że przyjedzie albo do Warszawy, albo do Krakowa, a na inne miasta raczej nie ma co liczyć...
Hmm... może i by sie tatusia namówiło... 2 godzinki samochodem do Wa-wy, to chyba nie tak dużo, nie?
_________________ -Are you ready?
-No. You?
-No. Let's go.
No ja mam do Krakowa ze 100 km, a do Warszawy ponad 350, za to w W-wie mieszka moja siostra, miałbym się gdzie ulokować No, i choć za Wentem nie przepadam, a właściwie go nie znoszę, i tak bym przyjechał. Do Warszawy, albo do Krakowa. Taka okazja!!! I żeby przyjechali też inni. Zawsze jest nadzieja, że z Wentem może się zjawić Sara (zapomniałem imienia aktorki), Amury albo Purcell. Przecież mogliby przyjechać! Tylu fanów tu mają!!!
_________________ "Głód jest wtedy prawdziwy, gdy człowiek patrzy na drugiego człowieka, jak na obiekt do zjedzenia" - pomyślał Sancho, patrząc pożądliwie, na wątpliwe krągłości T-Baga.
_________________ "Głód jest wtedy prawdziwy, gdy człowiek patrzy na drugiego człowieka, jak na obiekt do zjedzenia" - pomyślał Sancho, patrząc pożądliwie, na wątpliwe krągłości T-Baga.
Wysłany: 2008-09-26, 22:20
A niech sobie przyjeżdża, mnie i tak by nie było na spotkaniu. Dlaczego? A dlatego, że ja serial oglądam w większości dlatego, że mnie ciekawi, a nie dla aktorów. Wystarcza mi to, że widzę ich co tydzień na ekranie komputera i to w lepszych sytuacjach niż w objęciach tysiąca fanów. Po prostu nie przepadam za aktorami (nie w sensie, że mi jakoś przeszkadzają, abo, że ich nie lubię czy coś).