Amaury Nolasco powiedział wypowiedział się że w Prison Break minęło dopiero 3 miesiące.
No Michael jest na prawde zdolny w ciągu 3 miesięcy uciec z dwóch więzień to trzeba być kimś.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Matko jak to dobrze, że Michael Scofield wygląda jak 35-letni Wentworth a nie Wentworth - małolat.Na tym pierwszym to...nie wiem...jakby chcial się uśmiechnąć ale mu nie wyszło...a to na trawce to zawsze z tego brechtam Na szczęście z zakalca wyrosło CIACHO
nie no, nie był taki zły, może miał trochę dziwne uszy i był chudy jak patyk, ale się wyrobił nawet po tych zdjęciach widać, że ładny z niego chłopak^^
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
Ooo jejku...co to było. Jakiś extra kujonek w skórze naszego Wenta. Ale się uśmiałam. Ale wydaje mi się że jakby zgolił włosy i ubrał by się w co innego wyglądał by tak jak teraz.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Na tym 2 zdjęciu z młodości wygląda rozbrajająco, śmiać mi się chce...Chociaż myślę, że gdyby go inaczej wystylizować (fryzura, ubranie), to nie byłby taki zły.
A co do postaci, Michaela Scofielda, to go lubię. Jedna z moich ulubionych postaci...Jest zdeterminowany, dąży uparcie do celu, nie odpuszcza łatwo, poświęcił się dla brata, do tego jest inteligentny, dobry, stara się postępować słusznie, jak coś się stanie, nawet nie z jego winy, to ma wyrzuty sumienia, że mógł temu zapobiec, pomaga innym... I do tego jaki przystojny. ^^,
Jedna z moich ulubionych postaci. Bardzo kochający swoją rodzinę, oddający się dla niej. Stara się nie wyrządzać innym ludziom szkód. Bardzo miły. Gdybym miała siedzieć razem z nim w jednej celi to chyba nerwowo bym nie wytrzymała