_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
A zwłaszcza jak wychodzi odcinek i dobija do 339 oO
To tak kilka słów ode mnie ^^
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
po premierze nowego sezonu weszłam sobie na pare innych for, na których też mam konta i musze przyznac ze wiele z nich, nawet tych z pierwszych pozycji w googlach, jest dalej oaza spokoju... a u nas dziki szał
az chce się wchodzic tu, mimo, ze czasami to zamieszanie denerwuje^^
zatem także przyłączam sie do gratulacji i podziękowań
Ostatnio zmieniony przez B... 2008-09-08, 21:57, w całości zmieniany 1 raz
Ja chciałam podziękować szczególnie tym, ktorzy przez ten cały czas ( chodzi mi o przerwe w emisji serialu ) nie zapomnieli i tu byli. Dzięki wam to wszystko istnieje.. i za to jestem najbardziej wdzięczna. Poznałam tutaj tylu wyjątkowych osób.. eh, co będę się rozpisywać Po prostu dziękuje i ten.. no kocham was :*
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
No coz...trzeba się z tym liczyć, że z kazdym odcinkiem bedzie sie logowac coraz wiecej ludzi. W szak ^^ po wpisaniu w gugle odpowiedniego hasła nasze forum wyskakuje jako pierwsze xD
Ja także poznałam tutaj kilku wspaniałych ludzi i oni wiedzą, że to o nich chodzi :*