moim zdaniem to raczej nic z tego nie bedzie, w 13 odc widzielismy ta scene gdy ona lezała w szpitalu a Linc nad nia i to najlepiej odzwierciedla relacje miedzy nimi: on ja chroni, pomaga jej, ona- w zwiazku z zawiedziona miłoscia- bardziej to ceni i dostrzega , ale tylko do czasu, bo Linc nie zostanie nastepca Jamesa. Na pewno sa sobie bliscy bo wydarzenia jakimi byli swiadkami i po czesci uczestnikami ich polączyły ale o jakims głebszym uczuciu na dłuzsza mete to raczej nie moze byc mowy^^
Sofia może tylko w chwili słabości zrobi mu nadzieję..
A jeśli im się jakimś cudem uda i połączy ich coś więcej niż tylko wspólne problemy, to myślę, że nie na długo.
ale mysle ze łatwo pogodziłby sie z utrata Sofii, dostał LJ'a to sie bedzie muł teraz cieszył i gumę żuł i ruszał szczeką..ale mnie to dnerwuje
i jeszcze bezmózgowe stwierdzenie: "Michael it's over, it's done" o dzizyssss
Ej, no wiem że Wy go nie lubicie, ale nie przesadzajcie z tą krytyką . Facet, owszem do inteligentnych i takich co to płaczą w poduszkę nie należy xD, ale nie jest aż tak tępy, żeby po tym wszystkim znowu zostawić swojego syna bez opieki. No i chyba wie, że jakikolwiek 'pojedynek' z Susan B. nie ma szans, żeby go wygrać, bo Firma zroi wszystko, żeby na swoje postawić...
Facet, owszem do inteligentnych i takich co to płaczą w poduszkę nie należy xD
no wiadomo, nalezy do tego typu męzczyzn, którzy nie wzbudzaja we mnie wiekszej sympatii, ale czesc z nich przynajmniej mnie smieszy, a on ostatnio jedynie działa na nerwy^^
mimo wszystko powinnien bardziej zrozumiec cele Michaela i wczuc sie w jego sytaucje.
właśnie w sumie Burrows to okazał sie nieczułum draniem , sam starsznie szybko zapomniał o Veronice..niby tak rozpaczal- ajednak sybko zapomniał..teraz pociesza się Sofia. a przecież jemu "Firma" też zabiła dziewczyne i widać nie przejął się tym tak jak Michael.
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
on chyba do końca sam nie wie jakie są cele Michaela, i wątpię że byłby w stanie wczuć się w jego sytuacje
moze dokładnie ich nie zna, ale wiadomo ze głownie zalezy Michaelowi na zemscie za zamordowanie Sary i to jest tak oczywiste ze nawet taki pustak powinnien to zrozumiec. Sam przeył smierc Veronicy a teraz co? juz wczesniej dał wyraz swojej obojetnosci, kiedy doszło do tej kłotni i "bójki" z Michaelem...na koncu stw ze bardzo mu wspołczuje i tyle.
właśnie w sumie Burrows to okazał sie nieczułum draniem , sam starsznie szybko zapomniał o Veronice..niby tak rozpaczal- ajednak sybko zapomniał..teraz pociesza się Sofia. a przecież jemu "Firma" też zabiła dziewczyne i widać nie przejął się tym tak jak Michael.
Zgadzam się. Jedyne, co go ratuje to to, że chce robić wszystko dla syna, więc nie chce nadmiernie się narażać... No ale to nie zmienia faktu, że jest samolubny...
_________________ Być zagadką której nikt nie zdąży zgadnąć nim minie czas.
Linc jest bardziej twardy od Majkiela. Co do tego nie mam wątpliwości. Linc stratę V mogł chować głeboko w środku a Majk wyrzucił to z siebie bo tak było mu łatwiej
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance