Wiek: 18 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 859 Skąd: Raszczyce City =)
Wysłany: 2007-10-27, 00:02
hehe no nieźle, ale ten facet potrafił świetnie grać takiego psychola, zresztą potrafił kombinować skoro odkrył iż tatuaże Scofield'a prowadzą do ucieczki...
Scofield oszalał w dniu w którym dał się celowo zamknąć w Fox River. Oszalał z miłości do brata.. to szaleństwo nadal trwa i na szczęście jest obustronne.
Wiek: 18 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 859 Skąd: Raszczyce City =)
Wysłany: 2007-10-27, 00:23
masz rację, wydostanie brata stało się jego obsesją, zresztą ja się nie dziwię... gdybym była tak inteligentna jak Scofield i bym znalazła się w takiej sytuacji jak on to bym też tak zrobiła
patus1905 napisał/a:
nie no jednyną postacią której jestm pewna że nie zabiją to Michael... nio i jeszcze Alex
rowniez mam ta pewność
i ja tez a moja pewność jest wspierana wielką nadzieją i intuicją która raczej mnie nie zawodzi a jesli okazałoby się inaczej to bym chyba osobiście zamordowała człowieka który wymyślił takie zakończenie losów tych postaci ( Alexa w szczególności ze wzgledu na moje uwielbienie dla Niego, a Michaela za to, ze po prostu nie mogło się tak skończyć i już )
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
wymyslimy najpeirw jakies okrutne tortury...żeby mieli nauczkę...
na początek proponuję łagodnie: wrzątkiem po plecach jak to uczynił boss Lechero z Bellickiem, a nad resztą to jakby co to jeszcze pomyślimy
oczywiście wolałabym zeby to nie było konieczne bo przecież:
patus1905 napisał/a:
NIE WOLNO ZABJAĆ WILLA...w żadnym filmie czy serialu
no!
No bo moja kochana szuja jest taka biedna...wszyscy go maja gdzieś...a mi go tak żal...jak go Lechero złapał...i ta akcja z nożem...zalałm się totalnie łzami...masakra...
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance
Na bank nie zginie Lincoln, bo wtedy serial straci swój sens. Od początku chodziło o uratowanie mu życia i pokazanie prawdy. Jak twórcy go uśmiercą to wyjdzie na to że na świecie nie ma już żadnych zasad moralnych.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"