Takie cuś, napisane pod wpływem impulsu na mega nudnym angielskim Bardziej niż kiepskie. I oficjalnie oglądnęłam część 3 sezonu. A dokładnie dwa pierwsze odcinki
I strasznie polubiłam Jamesa. Tanira, oddasz męża? XD Żart, oczywiście.
Krew
Krew. Wszędzie krew. W pudełku, na wieku i w środku. I na głowie Sary., a także na dłoniach Lincolna, który pomyślał, że nigdy ich nie zmyje.
Zakrzepłe, brązowawe smugi krwi na pudle cały czas przypomina mu o jego zawartości. Zawartości, która została pogrzebana na skraju oceanu. Tak blisko Michaela.
Lincoln wie, że nie może powiedzieć bratu o Sarze. Nie po tym, jak prawie udało mu się uciec z Sony z Whistlerem. Głupie chmury. Nie może pokazać krwi na dłoniach. Michael od razu by odgadł, kogo to krew. A nie może o tym wiedzieć. Nie po tym, jak Mahone zniknął i nikt nie wie, gdzie jest. Ta gnida może właśnie sypie.
Linc chowa ręce w kieszenie bluzy i podchodzi do siatki. Słońce teraz grzeje. A wtedy nie mogło. Czemu? Starszy z braci czuje się, jakby to ironia losu odwróciła ich role. Teraz on jest po tej lepszej stronie. Ale on nie ma planu. Ani tatuażu.
Młodszy z braci nic nie mówi. Nie chce. Zauważył plamy krwi na bluzie. Michae może zdobyć się tylko na krótkie: "Cześć, Lincoln."
_________________ I've got more wit, a better kiss,
a hotter touch, a better fuck...
nie ma za co xD ja na punkcie Makbeta mam swoistego jobla więc wyniucham wszystko xD ja tez napisałam coś nowego tylko nie wiem czy dać czy nie...rozterki przeżywam ^^
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance
Jak to ise stało że ja jeszcze tego nie skomentowłam..cudowne... ta krew tak realistycznie opisane ze aż ją widziałm oczyma mojej wyobraźnie... troche straszne ale lubię takie kilmaty
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
popieram koleżankę wyżej bardzo realistycznie wszystko opisałaś. bardzo podoba mi się styl w jakim opisałaś całe "wydarzenie". no i opis tej krwi... cudnie.