1. I never use violence as a solution./Nie używam przemocy do rozwiązywania swoich problemów .
2. I listen to other's advice./Słucham rad innych.
3. I have been screwed out of stuff./Pozbawiłem kogoś jego mienia.
4. I like to give people nicknames./Lubię nadawać innym ksywki.
5. I will survive through things./Potrafię przetrwać najgorsze.
6. My career is my life./Kariera zawodowa jest dla mnie wszystkim.
7. I don't try to make many enemies./Nie przysparzam sobie wrogów.
8. I'm crazy(psychopath)./Jestem szaleńcem (psychopatą).
9. I am soft, but sometimes i get mad./Jestem spokojny ale potrafię czasami pokazać rogi.
10. I'll work a lot for one thing./Potrafię całkowicie poświęcić się dla jednej sprawy.
11. I deserVe what I get./Zasłużyłem na to co mam.
12. I am very attracted to the opposite sex./Jestem atrakcyjny dla płci przeciwnej.
13. I am compassionate./Jestem litościwy.
14. I have stolen something./Ukradłem już coś.
15. I sometimes stick up for what's right./Czasami napadam z bronią w ręku dla dobra sprawy Wink
16. I am flirtagous./Jestem flirciarzem.
17. I try to have a lot of friends./Staram się mieć wielu przyjaciół.
18. I am usually the tough one, and older one./Jestem zwykle tym twaradszym i starszym.
19. I am underestimated./Jestem niedoceniany.
20. I mostly get what i want./Z reguły dostaję to czego chcę.
21. I take medications./Biorę leki.
22. I am a family man./Jestem oddany swojej rodzinie (w sensie swoim dzieciom i żonie)
23. I will do something to be remembered./Zrobię coś dzięki czemu mnie zapamiętają.
24. I help people./Pomagam ludziom.
25. I am very intelligent, and wise./Jestem bardzo inteligentny i mądry.
26. I don't judge people by the cover./Nie osądzam ludzi po wyglądzie.
27. I will help others get something even if i don't get it./Pomagam innym zdobyć coś bezinteresownie.
28. I am very concentrated in my work./Jestem bardzo skoncentrowany nad tym co robię.
29. I dropped out of highscool./Nie skończyłem szkoły średniej.
30. I will give others a hand in need./Pomagam ludziom w potrzebie.
UWAGA! KOLEJNOŚĆ PYTAŃ JEST GENEROWANA PRZY KAŻDYM WEJŚCIU NA STRONĘ!
Już wiem dlaczego system wziął mnie za Burrowsa. Zaznaczyłem, ze nie ukończyłem szkoły średniej. Dałem najbliżej disagree, w końcu zostały mi jeszcze dwa lata
Cytat:
Najbardziej spodobało mi się pytanie; "Jesteś psychopatą?"; moja odpowiedź: 50/50; różnie bywa
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 1096 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-08-22, 20:11
Ha ha ha bardzo śmieszne Dusq bardzo śmieszne za pierwszym razem jak robiłem na szybkiego i zaznaczałem jak tam chciałem to inaczej wyszło a później jak siadłem i spokojnie już to zrobiłem to taki mam efekt a powiem Ci, że nawet nie zwróciłem uwagi, że mam 4 osoby po 78% to musi być niezła mieszanka wybuchowa
4 osoby po 78% to musi być niezła mieszanka wybuchowa
Moim zdaniem to przeczy logice: czy możesz być zarówno święty jak i potępiony?
Dla mnie ten test jest zupełnie nieprzemyślany, a jego efekt wygląda na wspomagany jakimś skryptem losującym.
Pomijając już te bzdurne wyniki: suma procentów powinna być równa 100.
Wysłany: 2007-08-22, 21:23
Powiem Ci tak, że ten test co zrobiłem to był przemyślany bo ja układałem wszystkie odpowiedzi wg swojego charakteru czy sposobu bycia zależy jakie pytanie było. Natomiast co do procentów to jest głupkowate to bo suma cała powinna byc 100% a nie jak mi wyszło, że 4 osoby mam po 78%. Może ktoś wymysli lepszy test
Wysłany: 2007-08-22, 23:31
Ale ja Mela nie musze robic nowego testu bo ten jest już ten właściwy przemyslany, który widnieje i który możecie oglądac i nic nowego nie wymyśle jak będe robił kolejne