no szkoda, bo mimo ze jej nie lubie to dadaje toche pikanterii do przebiegu akcji...
ciekawe by było jakby cos sie narodziło miedzy ja a Linckiem no i ciekawe co by powiedział na to Michael
... w sumie w tym wiwyadzie z Purcellem (wogóle co nazwisko -z purchawką mi się kojarzy ) że Linc bedzie z kimś sypiał (wiadomo w jakim sensie)... ciekawi mnie czy to bedzie susan czy moze kto inny....aaa moze ta Molly. Co myślicie??
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
tak tak Watsonie .. to moze być dobry trop..pamietacie jak na nią sie spojrzał na plazy...tym pełnym rządzy wzrokiem " o Sofia ładna .,..ty być moja", i tyle w sumie z nią przebywa teraz czasu... taaa to moze byc to
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
no no juz widze nowy szalony pomysł przyszedł komus do głowy! ale to dobrze przynajmniej mam o czym myslec jak mi sie nudzi
ale z ta Sofia to rzeczywiscie niezły trop, bo ta scena na plaży daje troche do myslenia
no ale ona przeciez jest zapatrzona w Jamesa jak w obrazek, chociaz...
Gadajcie tutaj o Susan a nie o Sofii jeżeli checie już gadać o Sofii to załóżcie sobie o niej temat jak nie ma go jeszcze bo tak to bez sensu się robi offtop i pomieszane zaraz będzie wszystko na forum.
KhAn
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance
wg mnie nie ma takich zdolności aktorskich do grania złej postaci jak inni aktorzy w PB.
Może dlatego, że maniakalnie ogladałam Nasha Bridgesa, a tam była grzeczną dziewczynką w porównaniu do Gretchen