i nie wybijesz.
tobie było szkoda a ja myslalam ze kompa wywale przez okno.
Nie taki ma być.
Nie chce zeby zrobila sie z niego ciepła klucha bo i po co?
I nie chce zeby go usmiercili w jakikolwiek sposob.
Niech gdzies wyjedzie tylko zeby go nie zabijali
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 3246 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2008-09-03, 22:47
Ech, Whistler...Piwko za Ciebie, stary.
Wydaje mi się, że zabicie go było najgorszym rozwiązaniem a nie mówię tego tylko i wyłącznie z powodu sympatii do tej postaci. Przeszedł na dobrą stronę, mógł jechać z Majkiem i Alexem. Z wiedzą, jaką posiadał ich działania dążące do zniszczenia Fimy szłyby znacznie szybciej. A jeszcze to zdjęcie w gazecie z 2 odcinka i nagłówek, ech...
_________________ Wiewiórka o oczach Włocha
i ruchach wariata...
Ostatnio zmieniony przez AutumnLeaf 2008-09-04, 01:40, w całości zmieniany 1 raz
Wydaje mi się, że zabicie go było najgorszym rozwiązaniem a nie mówię tego tylko i wyłącznie z powodu sympatii do tej postaci.
własnie ja nie wiem co o tym sądzić...
bo tą śmiercią byłam strasznie zaskoczona, spodziewałam się zupełnie czegoś innego... czegoś w stylu: James-'gruba ryba' Firmy itp^^ a tu kurcze takie coś nam dają... i gdyby tak jego losy wyglądały to rzeczywiscie byłoby szkoda, bo z pewnością byłoby ciekawie ale gdyby miał współpracować z resztą i stanąc na amen po tej 'dobrej stronie mocy' to bym już chyba zwątpiła^^
beznadziejnie poprowadzili tą postac, przez 13 odc kierowali nasze domysły w jedną stronę, w 3 minuty okryli jego prawdziwa twarz, a potem wcisneli mu kulke, ehhhh...
Co do mojej ulubionej nie ukrywając postaci.
Żal. Czuję żal do "panów od serialu".
James był postacią niezwykle barwną.
Miał w sobie to coś co chwyta za serce i nie dam sobie wmowic, że był tylko beznadziejnym dodatkiem do 3 sezonu.
Dzięki niemu 3 sezon w ogóle się kręcił bo miał wkoło czego się kręcić.
Zabili go bo co? No właśnie...
Serial jak dla mnie rozpada się w swoim własnym czasie.
Usmiercanie...nagłe przywracanie życia nie robi już na mnie wrazenia.
Co jeszcze...
Żegnaj Aniele...
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance
Eh, obejrzałam w końcu pierwszy odcinek 4 sezonu i naprawde nie rozumiem, skąd pomysl na tyle trupów na raz ^^. Scenarzyści to chyba sami nie wiedzą, czego chcą. Po co wprowadzać tak ciekawą i okryta tajemnicą postać jak James, jeśli potem tak szybko go uśmiercono ? Przecież w sezonie 3 wszystko kręciło się wokół niego, wiele kwesti zostalo jeszcze niewyjaśnionych. Początek 4 sezonu- James chce przejść na stronę Michaela, i trach. Nie wiadomo czemu, zabijają go ^^. Niby nie był on moją najbardziej ulubioną postacią, ale trochę pusto bez niego będzie...
Ech.. nie mieliśmy zbyt wiele czasu (bo tylko 13 odcinków + ten jeden) by go lepiej poznać - a mimo to przez ten czas scenarzyści stworzyli postać, którą myślałam, że będą rozwijać dalej. A tu BUM, kulka w łeb i po sprawie. Sposób w jaki go usunęli z serialu w ogóle mi sie nie podoba. Oczywiście było to bardzo niespodziewane i może nawet.. ee efektowne, bo takie szybkie i kompletnie zaskakujące.. no ale.. zginął tak jakoś szybko, w jakimś zaułku jakby w ogóle nigdy się nie liczył, jak jeden z więźniów w Sonie, którzy byli na ekranie może łącznie dwie minuty. Jakby chcieli nam powiedzieć "Dobra, zapomnijcie o nim, w ogóle nigdy go nie było."
To tak jakby Abruzzi potknął się o krawężnik i umarł od uderzenia głową w kamień, albo jakby Alex wysiadł z samochodu, bez słowa wpakował kulkę Tweenerowi, po czym wsiadł z powrotem i pojechał coś zjeść.
Eeee.. jakoś tak bez szacunku zginął, mogli to chociaż jakoś bardziej rozwinąć..