wcale nie...dobra zejdzmy z tego tematu bo czuje ze policzki mnie pieką xD
Tak swoją droga to chciałabym żeby James kogoś zabił.
Ale tak...
Taka maskarę żeby zrobił
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance
Żyję w myśl własnej zasady – „Bądź oryginalny, bądź widoczny”
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 3022 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2008-04-29, 18:17
Ja ci mogę taką masakrę zapewnić xD
Ja niegdy nie widziałam w nim mordercy, tylko taką zwykłą nic niewinną i nic nie kumającą piperdułkę xD
A tu proszę co się z niego porobiło oO
_________________ Oryginał jest tylko jeden,
potwierdza to nasza dwójka.
ja myślałam, że on jest tym rybakiem Oo bo i węzełki umiał robić i się w ogóle tam tym ptzaszkom przyglądał w "maj buk" xD się wyrobił facet i chwała mu za to. Jakbym miała go oglądac przez 4 sezon takiego zamulonego, udającego (jak przy płocie) Whistka to by mnie chyba krew zalała
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance
Żyję w myśl własnej zasady – „Bądź oryginalny, bądź widoczny”
Whistler..hmmm...W 3 sezonie jedna z lepszych postaci, bo nie wiadomo było wiadomo kim on na prawdę jest...W jednym momencie miało się wrażenie, że jest perfidnym kłamcą, a w drugiej, że to niewinny człowiek.... No i do tego jaki przystojny. ^^;
Wkurzyłam się jak dowiedziałam się, że dla firmy pracuje...Tak wszystkich oszukał, w tym Sofię. No ale ciekawa jestem dalszego rozwoju postaci Whistlera... Ciekawe o kim było napisane w tej jego teczce? ..
Dosyć ciekawa postać. Zgadzam się z gosią! Też bym chciała wiedzieć co się z nim stanie. Fajnie by było gdyby przeszedł na dobrą stronę. Ale obserwując go to nie wiadomo.
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 3022 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2008-06-14, 19:48
bad boys bad boys...
w Sonie miał zwykle taką minę zbitego psa, poza rozmową z naćpanym Alexem, po której go znienawidziłam, ale zostałam podstępnie zmuszona do polubienia go^^ nie było innego wyjścia ;p
_________________ Oryginał jest tylko jeden,
potwierdza to nasza dwójka.