Wysłany: 2008-06-25, 19:26 James Hiroyuki Liao w PB
Znamy wreszcie jedną z ostatnich niewiadomych odnośnie obsady Prison Break w 4 sezonie. Ostatnio w spoilerach było wspomniane o Rolandzie Glennie, hakerze komputerowym, który pomoże braciom w walce z firmą. W tą postać wcieli się Japończyk James Hiroyuki.
źródło:ThePrisonBreak.net
Ostatnio zmieniony przez Mahonia 2008-06-25, 21:31, w całości zmieniany 2 razy
Wow, zdziwiłam się jak zobaczyłam jego zdjęcie. Całkiem inaczej sobie go wyobrażałam.. ale w sumie pasuje do tego typu roli. No cóż.. ciekawe jak sie zaprezentuje.
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
powinni dać go w okularkach i z komputerkiem i nam pokazać...
do roli pasuje, ciekawe jak będzie grał, i w czym dokładnie pomoże braciom...
ale mogli równie dobrze dać jakiegoś wychudzonego okularnika z polski ^^
ale on ma śmieszne Azjackie oczy ^^
zdjęcie fajne, koleś też ^^
no w sumie z wygladu to on mi jakos tak przypomina hakera no zresztą jak kazdy japoniec chyba fajnie przynajmniej 4 sezon bedzie ciekawy aby wiecej nowych aktorow to doczekamy sie 5 serii
przynajmniej 4 sezon bedzie ciekawy aby wiecej nowych aktorow to doczekamy sie 5 serii
tez mi się zdaje, ze ten sezon będzie ciekawy. A co do 5 to raczej nie jest dobry pomysł, ale gdyby tam grał Will to na pewno bym oglądała, nawet gdyby to był totalny kicz
pewnie, jak tak dalej pójdzie to doczekamy się 5 sezonu. Aktor całkiem całkiem tylko ciekawe kogo zagra. Oby nie jakiegos mózga firmy. Pewnie skuma sie z Michaelem.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"