a ja powoli zdrowieje, byłam u lekarza który zapisał mi jego standardowy zestaw leków: Augumentin, Bioparox i Calcium- mam wrazenie ze ten dziad ma jakas tajna umowe z miejcowa apteka^^
a ja powoli zdrowieje, byłam u lekarza który zapisał mi jego standardowy zestaw leków: Augumentin, Bioparox i Calcium- mam wrazenie ze ten dziad ma jakas tajna umowe z miejcowa apteka^^
Mam nadzieję, że szybciej niż powoli wrócisz do zdrowia
mnie boli głowa.. jest mi jakoś źle, smutno, czuję się jak w szklanej bańce.. jestem przewrażliwiona do tego stopnia, że jakby zbił mi się talerz to bym się popłakała. Mam nadzieję, że to nie są oznaki choroby :(
mnie boli głowa.. jest mi jakoś źle, smutno, czuję się jak w szklanej bańce.. jestem przewrażliwiona do tego stopnia, że jakby zbił mi się talerz to bym się popłakała. Mam nadzieję, że to nie są oznaki choroby
agulec nie przejmuj sie ;* zawsze masz nas my cie pocieszymy
powrotu do zdrowia ;*
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 3246 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2008-01-25, 17:44
W tej chwili czuję się strasznie...przed chwilą zobaczyłam ile mi jeszcze zagadnień zostało i opadły ze mnie wszystkie siły a nadzieja na zdanie poszła się jechać. Szlag by to trafił cholera. Idę się przejść może mnie coś rozjedzie a jak nie to zapiję ten wieczór kolejnym napojem energetyzującym.
_________________ Wiewiórka o oczach Włocha
i ruchach wariata...
a tak wogóle AutumnLeaf, co ty studiujesz że tak ciągle ryjesz ??? bo ja jestem przerazona jak słysze że ty ciagle przy ksiązkach - myśle o studiach ale jak słysze takie coś to mi rece opadają bo spedzam przy ksiązkach ("na nauce") 0 godzin dziennie (nie ma sie co smiać bo to szczera prawda) a na odriabianiu lekcji 15min. w porywach jak jest duzo zadane do 30 min.
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "