Prison Break FORUM: Skazany na śmierć, forum, download, napisy, odcinki, tapety, sezon 4 czwarty, wentworth miller, rmvb, avi, torrent

FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Mapa forum | RSS | Zaproś
Rejestracja | Zaloguj
 Ogłoszenie 
Sezon 4: nowy odcinek w każdy wtorek po godzinie 5! Zostań Hakerem! Szkoła Hakerów – Pierwszy w Polsce kurs hackingu bez cenzury.

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Jak potoczy sie dalsza kariera Wentwortha Millera?
Autor Wiadomość
Ania1991_ck 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-06-17, 19:22   

Nie zgadzam się z tobą ma świetną mimikę twarzy i widać to chociaż by na screnach z serialu. Robi świetne miny. Porównaj sobie np. jego minę jak smucił się po śmierci Sary z ta którą miał jak śmiał się z Linkiem już na wolności. Całkowicie się z tobą nie zgadzam.

Scylla 
Fernando Sucre

Wysłany: 2008-06-17, 19:25   

Każdy ma swoje zdanie i to szanuje. Po prostu nie wiem czy mógłby zagrać jakąś większą rolę.

Ania1991_ck 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-06-17, 19:26   

Już teraz gra mega rolę i radzi sobie świetnie skoro nakręcili tyle sezonów. więc dlaczego miał by sobie nie poradzić w czymś innym.

agulec 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-06-17, 19:51   

Ja uważam, że może sobie nie poradzić, bo podobnie jak Scylla - dla mnie on ma bardzo słabą mimikę twarzy i mam wrażenie, że w każdym filmie wyglądałby tak samo. I prędzej czy później się znudzi.. po Prisonie pewnie zagra w kilku filmach, bo będzie jechał na tej swojej popularności, ale myślę, że jako mało utalentowany aktor.. bo niestety tak uważam, długo nie pociągnie ;/ Chociaż życzę mu jak najlepiej :]

Sig by Handcannon ;*

Scylla 
Fernando Sucre

Wysłany: 2008-06-17, 20:01   

No widzę że nie jestem sama. A tak na poważnie, żeby być dobrym aktorem to trzeba naprawdę dużo ćwiczyć i nabierać doświadczenia. A Miller tego doświadczenia nie ma. Zagrał w kilku filmach. W porównaniu z innymi aktorami którzy mają na koncie kilkanaście lub kilkadziesiąt produkcji to jest duża różnica.

Tanira 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-06-18, 12:40   

Miller to Miller. Wypromowało go PB i jak już by sie trafiła jakaś rola to wg mnie tylko w serialu. Nie widzę go w kinie.

Ania1991_ck 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-06-18, 12:49   

W kinie to chyba nie w 1-planowej roli. On najlepszy jest do seriali. Tylko kto nakręci coś równie dobrego jak PB-nikt.

B... 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-06-18, 15:31   

e tam e tam xD po raz kolejny^^
jak go ktos nie chce widziec w kinie, to go widziec nie bedzie :mrgreen:
ja go tam widze, chocby z jego plastikową minka^^ jak juz pisałam nie zachwyca, ale mysle ze dostanie jeszcze pare propozycji, takze filmowych, nawet bardziej filmowych niz serialowych bo umieszczanie go po raz kolejny w serialu skaze de facto ten serial na porazke bo Went po wieki wieków bedzie kojarzony z PB^^ z resztą nie wydaje mi sie ze sam aktor chciałby dalej wystepowac tylko w serialach, jak ogladam z nim wywiady to wydaje mi sie inteligentnym czlowiekiem i zapewne zdaje sobie sprawe ze grozi mu opinia aktora jednej scofieldowej roli i bedzie raczej starał sie tego uniknąc^^

Some things will never change...;*

agulec 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-06-18, 16:07   

No właśnie - on będzie kojarzony głównie z PB, cokolwiek nie zrobi, i myślę, że dzięki zdobytej na tym serialu popularności dostanie jeszcze jakieś propozycje, ale może być też tak, że właśnie przez to, że będzie zbyt identyfikowany ze Scofieldem - tych propozycji wiele nie będzie..
Do PB jest idealny, ta jego twarzyczka i przymróż to po prostu cały Scofield :D Może ktoś będzie chciał jeszcze wykorzystać te jego aktorskie umiejętności ;)
Ja tam Wenta lubię i jak już mówiłam, niech mu się ułoży jak najlepiej.. może się wyrobi chłopak pod względem aktorskim, w końcu to dopiero jego początek ;)

Sig by Handcannon ;*

Mia 
Fernando Sucre

Wysłany: 2008-06-18, 22:16   

B... napisał/a:
z resztą nie wydaje mi sie ze sam aktor chciałby dalej wystepowac tylko w serialach

No w jednym wywiadzie powiedział, że odpowiada mu rola grania w serialach bardziej niż w kinowej produkcji. Że to zupełnie inna bajka.
Ja tam nie mam zdania na temat jego warsztatu i właściwie nie interesuje mnie czy go zobaczę w jakimś inny filmie czy nie.Ważne, że sprawdza się w tym jednym. Napewno chciałby dalej rozwijać swoją karierę i szczerze mu tego życzę, bo też bardzo go lubię :mrgreen: Daleko mu do innych aktorów bo jaką on ma praktykę??Dopiero co zaczął, późno bo późno ale zawsze.Jak tak dalej pójdzie to praktyka zrobi swoje i będzie z niego złoty aktor. Nie mniej jednak dla mnie zawsze pozostanie doskonałym Michael'em Scofield'em ze swoim przymróżem i szeptem i zawsze będę mówić, że lepszej postaci nie mogli w tej roli obsadzić ;-)

Bella14 
Tweener

Wysłany: 2008-08-19, 19:51   

Ja myślę, że po zakończeniu zdjęć do PB przez kilka lat będzie szaleńczo rozchwytywany przez reżyserów, ale potem świat o nim zapomni. Ja go naprawde bardzo lubię i szanuje jako aktora (w końcu jest udowodnione, że jest jednym z najbardziej inteligentnych aktorów w USA), ale na tym polega ten biznes, że cały czas potrzebne są nowości i młode twarze, więc myślę, że Went ma przed sobą maximum kilka lat "blasku" w świetle fleszy...

edzik 
Mahone

Wysłany: 2008-08-19, 21:08   

heh... no dobry chlopok ale nie wiem czy bedzie odnosil dalsze sukcesy. jest kojarzony glownie z PB i pewnie tak juz zostanie, choc zyczemu najlepiej

Serdziu 
C-Note

Wysłany: 2008-08-19, 21:52   

ja mu szczerze życzę żeby zagrał jeszcze w jakiś filmach :-D tyle że może jakiś poważniejszych jak Dinotopia, bo to taka ala bajka :-P

Avatar & Sygna Made in Serdziu Computer ;-]

Bella14 
Tweener

Wysłany: 2008-08-20, 09:02   

Fakt :-D Donotopia to taka lekka bajeczka :) Ale całkiem nieźle Went sobie poradził, nie? :P

Serdziu 
C-Note

Wysłany: 2008-08-20, 14:15   

owszem, poradził sobie jak trzeba no ale grając w Skazanym z pewnością dużo doświadczenia podłapał i teraz jakby mu przyszło grać w jakimś filmie to nie powinien mieć większych problemów :-D

Bella14 
Tweener

Wysłany: 2008-08-20, 14:31   

Heh... Nie wiedzieś czemu, ja bym go chciała zobaczyć w horrorze... Ale w takim prawdziwym horrorze, gdzie ciarki przechodzą po tyłku... :) Ciekawe, jak by sobie w takim filmie poradził :-D Wiecie, tak, żeby przez ponad połowę filmu miał taka minę: :shock: :shock: :shock:

M. Scofield 
Świeżak

Wysłany: 2008-08-20, 15:12   

Może nakręcą pełnometrażowego Prisona. :-D Wtedy Went by na pewno zagrał. Ale faktycznie nie widzę go w żadnych hollywoodzkich produkcjach. :-| Szkoda, bo bardzao podoba mi się jak gra Scofielda. ;-)

Bella14 
Tweener

Wysłany: 2008-08-20, 16:41   

M. Scofield napisał/a:
Może nakręcą pełnometrażowego Prisona.

Jestem absolutnie za!!! Tyle, że ten serial jest tak zrobiony, że film musiałby opowiadać tą samą historię, ale w tym przypadku wyobraźcie sobie, ile ten film by trwał? Zostałyby wtedy usunięte wszystkie poboczne wątki, a wtedy film nie trzymałby się kupy... :/

Serdziu 
C-Note

Wysłany: 2008-08-20, 18:59   

ale zauważcie że jeden odcinek zajmuje 45 minut więc pełnometrażowy by musiał liczyć coś koło 2 godzin, ale w sumie to też byłbym za, fajna fabuła mogła by wyjść :mrgreen:

Odpowiedz do tematu