Ja zaczęłam oglądać w Polsacie, ale znudziły mi się te odcinki z lektorem i z reklamami ciągłymi i jeszcze cały tydzień czekania na kolejny odcinek. Obejrzałam, więc tak od połowy 1 sezonu we własnym zakresie, w kilka dni cały 1 i 2 sezon...No i teraz 3 oczywiście...
Ja po raz pierwszy zobaczyłam ten serial na Polsacie. Pewnego wieczoru nic nie było ciekawego w telewizji, więc stwierdziłam, że zobaczę ten serial o którym wszędzie trąbią i bardzo mnie wciągnął zwłaszcza po drugim odcinku. Teraz to cała moja rodzina go ogląda, bo ich namówiłam
Wiek: 16 Dołączyła: 14 Lip 2008 Posty: 130 Skąd: z ulicy sezamkowej
Wysłany: 2008-07-14, 19:48
A ze mną było inaczej niż ze wszystkimi, którzy zaczęli to oglądać od 1 odcinka.
Nie oglądałam w ogóle całej pierwszej serii. Zaczęłam od 6 odcinka drugiej, bo nudziło mi się w domu, a PB akurat się zaczynał ; ) Pomyślałam sobie tak jak Mahonia, a co mi tam, obejrzę ten super serial. Nie żałuję ; ))
Roe, pewnie nie ma czego żałować. Ja obejżałam 1 serię w telewizji, a drugą już z internetu. No i potem poszło już za ciosem i wszystko obejżałam nadal będę oglądać.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Pewnego dnia wpadł do mnie kumpel i powiedział że ma jakiś serial o jakimś kolesiu w więzieniu..A ja na to: No to daj zrzucę sobie na kompa i obczaję. no i obczaiłem cały sezon na dwa razy i to o wiele,wiele wcześniej zanim zaczął się w Polsacie.
_________________ "Until We Get Outside Of This Wall's"
Wysłany: 2008-09-21, 19:26
Większość z was zaczęła oglądać Pb od Polsatu, no u mnie było troszkę inaczej. Pewnego dnia brat przyszedł od jakiegoś kumpla i mówi, że załatwił jakiś serial o kolesiu, który najpierw specjalnie daje się złapać do więzienia, a później chce z niego uciec, pomyślałem: debil xd
Ale na drugi dzień mama chciała zobaczyć czy fajne to to, postanowiłem, że też usiądę i zobaczę czy warte to obejrzenia. No i chyba każdy wie jakie serial wywarł na mnie wrażenie Miałem całą I serie na dysku to oglądałem po 3 odcinki dziennie, a rekord miałem 5;). Działo się to na dość długo przed premierą w polsacie. tak, że jak na tv zaczęła lecieć pierwsza seria ja już miałem połowę II.
Oczywiście od Polsatu. Najpierw myślałem że to będzie głupota, ale okazało się że to najlepszy serial. Tak się wciągnąłem. Mój rekord to cały sezon 3 w jeden dzień.
_________________ CoD2 bogiem, Rifle nałogiem, Kar podstawą a head'y zabawą. xD
ja to pamiętam, pewnego dnia kiedy rozpoczęto emitowanie w polsacie 1 sezonu, nigdy wcześniej nie słyszałem o skazanym, a tu my brother włącza tv i tak kątem oka tam raz po raz patrze no i jakoś mnie to zaciekawiło no to mówię spadam z kompa i oglądam no i dalej to już reakcja łańcuchowa
_________________ -I just wanna the donut
Avatar & Sygna Made in Serdziu Computer ;-]
Właściwie to u mnie to bylo tak ze przypadkowo kiedy w Tv leciala po raz I pierwsza seria PB to z nudow wieczorem zaczalem ogladac 4 ostatnie odcinki...no i tak mnie to wciagnelo
ze siedzialem prawie do 12 w nocy nie odrywajac wzroku od telewizora i niecierpliwie znoszac przerwy reklamowe w polsacie.
Potem to juz zalatwilem sobie wszystkie odcinki I serii i obejrzalem w calosci.
Dalej to juz ogladalem serie po serii.
_________________ "there is otimism..hope,faith(...)"
To ja powiem wam tak że ja pierwszej serii PB nie oglądałem wcale (widziałem pierwszy odcinek ale po 0,5h oglądanie stwierdzałem że nudne i dałem sobie spokój) drugi raz powróciłem do PB w trakcie emisji 2 sezonu na Polsacie i wtedy mnie ten serial wciągnął i obejrzałem cały 2 sezon, na 3 sezon nie chciało mi się czekać całe wakacje więc ściągałem z sieci odcinki a 4 to już wiadomo ...
Ja również zacząłem oglądać PB na Polsacie. Obejrzałem pierwszą serię, potem cierpliwie czekałem na drugą. Doczekałem się, obejrzałem. Ale później nie wytrzymałem. Musiałem obejrzeć 3 serię. I tak się zaczęła moja mania z PB
Dzięki mojemu bratu. Przyjechał na weekend do domu i zaczął mi opowiadać o Prison Break, mówił że jak przychodzi z wykładów to z kolegami ogląda i chyba lepszego serialu nie widział. Później gdy mój drugi brat złamał nogę, kazał temu pierwszemu nagrać sobie całą 1 serię i gdy czasami znajdywałam czas wolny, siadałam i z nim oglądałam. Później zaczęłam oglądać w Polsacie i tak się jakoś zaczęło ; )