Włączam sobie ty w niedzielę Polsat i myślę sobie co tu znowu za odgrzewane kotlety puścili a okazało sie ze to nie jaki PB zacząłem oglądać jakieś 4 zdążyłem zanim kupiłem na bazarze całe 2 serie za 10 zł xDi tak się zaczęło a teraz to tylko ściągać mi pozostaje
Noo ja też XD. Mama pewnego dnia wyskoczyła zza rogu i zaczęła gestykulować: "Klaudia! Klaudia! Fajny serial i są tam sami FACECI! W tym jeden ma dziary na całym ciele!" Na to oktarynka: "Super!! Chomy oglądać!"
Tak to było 8).
_________________ *faza na prison break*
mahone rulah.
_________________ I am great fan Prison Break.
Witam wszystkich fanów super serialu Skazany na Śmierć i wszystkich co nie oglądali jeszcze tego serialu to zachęcam do oglądnięcia I'm Very Happy Pozdro for All
Jeśli dobrze pamiętam dobry rok temu poranne poniedziałki w szkole byly nie do zniesiania. Skazany na śmierć był na ustach wszystkich w mojej szkole. A ja jako zagożały fan Lost-ów nie wierzyłem tym wszystkim zachwytom bo nie może być nic lepszego od Zagubionych. Dokładnie tydzień temu postanowiłem z nudów to sprawdzić... I chyba się uzależniłem. Lepiej późno niż wcale.
Jeśli dobrze pamiętam dobry rok temu poranne poniedziałki w szkole byly nie do zniesiania. Skazany na śmierć był na ustach wszystkich w mojej szkole. A ja jako zagożały fan Lost-ów nie wierzyłem tym wszystkim zachwytom bo nie może być nic lepszego od Zagubionych. Dokładnie tydzień temu postanowiłem z nudów to sprawdzić... I chyba się uzależniłem. Lepiej późno niż wcale.
Stawiam te 2 serial na równi.
Fajna historia ale ze stwierdzeniem że te seriale są równe się nie zgodzę.. Ja zdecydowanie wybieram PB. Lost w ogóle nie przypadł mi do gustu.
koleżanki ze studiów przez cały poprzedni rok zachwycały się PB, wymieniały płytami z nowymi odcinkami, miały tapety z Michaelem i dzwonek smsa związany z filmem. Ale mnie to jakoś nie pociągało - nawet nie miałam czasu żeby oglądać jakiś serial.
Jakoś na początku września pożyczyłam od znajomego płytki z filmami bo chciałam sobie pozgrywać jakieś na kompa. Wśród płyt było też 12 pierwszych odcinków PB. Z ciekawości zaczęłam oglądać... no i cóż - wciągnęło mnie
wczoraj skończyłam pierwszą serię i zaczęłam drugą, gdyby nie brak czasu pewnie dawno bym już skończyła
Moja przygoda z serialem zaczela sie na poczatku 2006 roku,gdy tv angielska wręcz "trąbiła" o super nowym serialu, a ze los chciał,ze akurat wracalam z pracy o tej porze,co go nadawali to się wciagnełam. Po 1 wszej serii nie mialam czasu na 2 serie,jednak serial o mnie pamietał i zaczeł sie pojawiać tam gdzie JA,czyli znowu poza granicami tym razem w tv włoskiej,ale rozpacz była wielka gdyz mało rozumialam:PPP. Jednak spotkałam dobra duszyczke i podrzuciła mi na plytkach-kilka dni od 8-18stej z przerwą na toalete i jedzonko:)))) A 3 serii nie pozwole ucieknąć i podjęłam decyzje o sciaganiu !
Moja przygoda z serialem zaczela sie na poczatku 2006 roku,gdy tv angielska wręcz "trąbiła" o super nowym serialu, a ze los chciał,ze akurat wracalam z pracy o tej porze,co go nadawali to się wciagnełam. Po 1 wszej serii nie mialam czasu na 2 serie,jednak serial o mnie pamietał i zaczeł sie pojawiać tam gdzie JA,czyli znowu poza granicami tym razem w tv włoskiej,ale rozpacz była wielka gdyz mało rozumialam:PPP. Jednak spotkałam dobra duszyczke i podrzuciła mi na plytkach-kilka dni od 8-18stej z przerwą na toalete i jedzonko:)))) A 3 serii nie pozwole ucieknąć i podjęłam decyzje o sciaganiu !
Mamy nadzieje ze z forum ! i gratulacje wytrfałosci P
kiedys ogladnełam jeden przypadkowy odcinek.. i tak mi sie spodobało, ze ogladac do dzis
tymczasowo moj najlepszy fillm w tv.. jedyny, ktory wywiera na mnie takie emocje, i przezycia.
eh, nie do opisania. polecam go kazdemu.
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
No oczywiscie, ze z forum mam 3 serie:)) tylko tutaj wchodze no i przy okazji gratulacje dla zalyzyciela tej stronki. Jestes wielki i bardzo pomocny. pozdrawiam
Generalnie obejrzałem kilka odcinków pierwszej serii, ale bardzo... po macoszemu, oglądałem TzG XDDDDDD na TVNie, i gdy była reklama przełączałem, nie zaciekawiło mnie to. Na wakacjach zacząłem oglądać powtórki, bardzo polubiłem ten serial! Teraz każdy wieczór niedzielny spędzam oglądając mój ulubiony serial
Ja zaczęłam oglądać dopiero od powtórek 1s. na Polsacie w wakacje
ja też po prostu po maturze wróciłam na moje kochane forum a tam wszyscy zachwycali się T-Bagiem... no i w końcu aby wiedzieć o czym gadają włączyłam sobie polsat... i utknęłam na dobre ^^
_________________ I never wanted to be different, I just wanted to be me