Logo ogólnie mnie się nie podoba no ale nic z taką ilością postaci by mi się nie podobało xD
Od strony graficznej
Marek nie wiem co się czepiasz tego światła takie były zdjęcia -_- hej może ty umiesz zmieniać kąt padania światła na zdjęciach?
Lincoln że z 2 sezonu mi nie przeszkadza bym się nawet nie połapał gdyby nie posty tutaj
i co najważniejsze to tak na Sarze, Sucre i Susan obowiązkowo sharpen.
Napis do kitu, trzeba by go jakoś zrobić tak żeby był matowy i zmienić kolor na jakiś szary.
Nie tylko, te postacie sa z jednego zdjecia, z pierwszego promo IV sezonu, a z tego co wiem sa jeszcze osobne promo z kazdym z postaci z osobna. i to w dobrej jakosci, gdzie swiatlo pada na twarz
Wysłany: 2008-09-24, 18:03
Teraźniejsze zdjęcie Lincolna bardziej tu pasuje, bo mamy obecnie IV sezon, ale szczerze to poprzednie bardziej mi się podobało. W ogóle lepiej się komponowało z logo. Cała reszta jednak lepsza jest teraz, chociaż zasadniczej różnicy (oprócz napisu ) nie widzę.
hmm... osobiście bardziej podoba mi sie pierwsze, ale to jest niczego sobie...
Razi mnie w oczy tylko to, że postacie sa dość niewymiarowe... Każda żyje swoimi wymiarami... xD Ale ogólnie to się ładnie prezentuje
Teraz to jest ładne
postacie mniejsze ladnie wygladaja,
rozmieszczenie tez lepsze, bellick lepiej wyglada
ogolnie nie ma juz takiego chaosu
teraz jestem na TAK
Napis znacznie lepszy , a zauwazyliście że "Święta Trója" ma jednakowo załozone ręce - bossko to wygląda, troche jeszcze te białe kontury przy Alexie wadą , ale ogólnie praca ok
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Logo bardzo ładnie, tylko Lincoln mi troszkę nie pasuję: wydaje się jakby był najważniejszy, o wiele lepiej pasowałby Michael na tym miejscu. ale cóż, rozumiem, że na pewno byłoby ciężko go wsadzić z powodu jaką pozę obrał na zdjeciu promującym.
I Agulec dziękujemy bardzo za czas, ktory na to poświęciłaś, bo sporo pewnie ci to zajeło :*
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
No teraz jest już prawie dobrze
Jeszcze trochę popisze xD
Za wszelką cenę usunął bym tą kreskę z prawej części Alexa
Po 2
Przestawił bym Sucre i Hakera w lewo i w miejsce pomiędzy Sarą a Sucre walnął Bradzia żeby wypełnił tą pustkę swoją powierzchnią i obrócił bym go (flip horizontal).
To tyle narazie i tak jest o wiele wiele lepiej