Co sądzicie o Tomie bądź Mariel Underlay? Lub o innych bohaterach serialu?
Ja tam lubię Toma (chyba ze względu na aktora ) ale chłopak coś kombinuje...
Mariel wydaje się miła i kochająca rodzinę, ale coś jest z nią nie tak, ale w sumie to się nie dziwię.
Za Russelem to nie przepadam.
Za to lube Davea, który wszystko powymyślał, zabawny jest i ma bujną wyobraźnię.
I jeszcze lubię Rose. Jest fajną dziewczynką i ta mała fajnie gra
Wiek: 14 Dołączyła: 03 Mar 2008 Posty: 909 Skąd: Wągrowiec^_^
Wysłany: 2008-06-30, 11:24
Ja Toma uważam za przystojnego mężczyzne, ale też za brutala...
Nie przyznał sie nikomu, ze po 13 latach od katastrofy samolotu nie jest już tym Tomem, co był...
Uważam go za brutala, bo swojemu koledze z pracy kazal odciać ręke, bo ten stworek go porwał i mu ta ręka odrosła...
Pozostałych też lubię, najbardziej Dave'a. Rozrywkowy facet xD
Ja widziałm dopiero 4 odcinki ( bo jeden przegapiłam) i od razu pokochalam ten serial ... Tom strzela takie groźne minki że rozmiękam przed TV , wogóle groza i tajemnica sa swietnie zbudowane w tym serialu.
Najbardziej lubie oczywiście Toma ( całkowite zaskoczenie ) , ale lubie tez Rusella i Rose
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
jak tylko dojdzie to się zamykam w pokoju i9 oglądam wszystkie pod rzad.. tylko zobaczymy jak się poczta spisze... ja się nie spodziewam wczesniej jak pod koniec tego tygodnia ( bo w cuda "priorytetu" nie wierze)
Pam napisał/a:
Uważam go za brutala, bo swojemu koledze z pracy kazal odciać ręke
I ten głupek go posłuchał... no nie zalewaj .. zresztą nie nie odpowiedaj bo chce sie sama przekonac... ale na jego miejscu bym olała Toma (wybacz ) i zachowała reke...
Wogóle naogladałam się na YouTubie tych wycinków i tak sie napaliłam
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Wiek: 14 Dołączyła: 03 Mar 2008 Posty: 909 Skąd: Wągrowiec^_^
Wysłany: 2008-06-30, 11:46
Ja też!! Taki cud miałby sie zdarzyć to też bym go raczej nie posłuchała... Naprawdę mi szkoda gościa. Ale za to romansował z jego córka
Nie zalewam W 10 odcinku to sie stanie
OOO matko zaraz własnie zabieram się do "katowania" całej serii dzięki wspniałej Pam ;*
PS. Paczka zabezpieczona i nadana priorytetem - jednak Poczta Polska działa ...( co wiem po swoim przypadku) wiec możesz oczekiwac paczuszki jutro a najpóżniej pojutrze
Wysłany: 2008-06-30, 20:20
No oczywiście, że najbardziej Toma polubiłam. Tylko dla niego oglądałam ten serial
Mariel cały czas mnie denerwowała.... miałam jej dość. Larkin była ok i Russel też nie najgorszy. Z Dave'a można było sie pośmiać spoko gościu.
A Tom z tym Louisem to przegiął xD haha tak się śmiałam, jak mu kazał iść do szopy i uciąć sobie rękę piłą spalinową... co za głupota...
_________________ "Wspomnienia są jedynym rajem, z którego nie można nas wygnać"
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 3025 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2008-06-30, 23:10
^^
Ja oglądałam Inwazję już dawno dawno temu dzięki takiej jednej Alisss i muszę stwierdzić, że gdybym wtedy nie lubiła Willa to chyba nie przeszłabym przez cały sezon ^^
A teraz się przeżuciłam i już mnie nie ciągnie.
edit
Dave mnie zawsze strasznie denerwował. Jak już miałabym wymienić, kogo lubiłam to na pewno Mariel, Larkin i Russell.
_________________ Oryginał jest tylko jeden,
potwierdza to nasza dwójka.
Wysłany: 2008-06-30, 23:15
ehehe, to wyobraź sobie, że ja go w nocy oglądałam xD to jest dopiero hardcore xD
To jest takie kolejne Jerycho, jeśli miałabym do czegoś przyrównać, bez obrazy oczywiście dla fanów jednego i drugiego serialu ^^
Wysłany: 2008-06-30, 23:26
Pan Underlay xDjest nie do rozgryzienia do ostatniej sekundy, ostatniego odcinka, więcej nie zdradzę ^^ i rzeczywiście troche świruje przez cały serial.
Jak dla mnie fajny serial tylko szkoda że jest tylko 1 seria i nietóre watki nie sa wyjaśnione
Ooo 2 ostatnie odcinki rzeczywiście wymiatały i jeszcze podobał mi sie odcinek jak postrzelili Underlay'a - tak słodko miział Mariel po rączce w szpitalu że mi się kolana uginały
yhmmmmmmmm Invasion