Polecam kazdemu ten serial.. jest cudowny
Nie pomyślałabym nigdy, ze mnie tak bardzo wciągnie..
Nie wiadomo jeszcze jak z następnymi odcinkami, aczkolwiek skńczyło się w takim momencie...
Niewiadomo co się stanie z Niki; czy przeżyje..
Czekam z niecierpliwością na jakiś znak od scenarzystów..
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
Mam 2 sezon od lutego chyba ale dopieo dzis sie zebralam i zaczelam ogladac. zrobilam sobie mala pzrerwe, przede mna 4 odcinek. Lubie ten serial pomimo ze jest takie troche sf xD.
o super, nie moge sie doczekac. skonczyl sie bardzo ciekawie i nawtjak bedzie jeszcze z 5 sezonow to bede ogladac bo ten serial ma w sobie cos co nie pozwala sie od niego oderwac
No Niki to niki ale ciekawe co z nathanem... czy peter fo uzdrowi podajac mu swoja krew? Kurcze i ten sylar w ostatnim urywku. Denerwuje mnie ten koles i ta naiwnosc ludzi ktorzy mu ufaja
Wysłany: 2008-09-29, 23:43
Też kiedyś oglądałem Herosów, ale skończyłem bodajże na 5 odcinku I sezonu, bo później jakoś czasu nie miałem na oglądanie. Mówicie, że w późniejszych odcinkach jest ciekawiej? No to będę musiał chyba od nowa zacząć oglądać. Z tego co sobie przypominam to skończyłem na tym jak ten Chińczyk, Hiro? czytał w komiksie co będzie robił dalej.
Jutro zaczynam chyba pobierać serial jeszcze raz i teraz nie przestane oglądać, skoro mówicie, że jest taki super.
3 sezon zaczyna sie genialnie 1x1 i 1x1 wcaiga jak cholera
szkoda ze na razie nie wszystko sie wyjaśniło co sie działo z postaciami pomiędzy 2 a 3 sezonem ale wiadomo ze sie wyjaśni Herosi mają w sobie taką zaje*istą tajemniczość ze chce sie dalej ogladać
O niki wogole nic nie wiemy jak sie wydostała z tych płomieni ale można sie domyślać, że użyła swojej nowej mocy zamrażania
jeszcze 3x3 nie oglądałem moze jutro ;P