MarQ a czemuż to się nie podpisałeś na tej ławce jak na innych pracach? xD
Ja również preferuję ciemne tapetki
Ten Stuartowy House nie do wyrobienia xD
A ta Sofia niczego sobie ^^
Dzieła na ławce.... Skąd ja to znam....??=]=]=] Nie no ale pięknie.... Widać co wielbimy xDD Ja to raczej rysuneczki robię, albo bzdety piszę... Ostatnio popisałam cały tył zeszytu od Anglika tekstami piosenek... Ah.... Tapetka śliczna.... Mam prośbę... CZy masz może link z tą czcionką co Marq & Sofia napisałeś?? =]=] Albo wiesz gdzie ją znaleźć?? Przypadła mi do gustu....=]
dziękli wielkie =]=]Widzę, że mogę liczyć na pomoc...=]=]A co do twojej grafiki, to boską masz sygnę.... I tan napis.... Cudny....=]=]Ah.... Ten nasz House....=]=] Czy mógłbyś wytłumaczyć mi jeszcze jak wgrywa się czcionki?? Rozumiesz...Jestem jeszcze świeżaczkiem w tych sprawach....=] Ale piękne.... Ja na miejscu Handcannona pękła bym ze szczęście =]=]
Ostatnio zmieniony przez Bellatoris 2008-03-26, 20:50, w całości zmieniany 1 raz
no i co ja mam napisać. Znowu same wypasy oO
tapeta z Sofią jest piękna i czarna a zestawy dla Handcannona i Taniry są superskie^^
przyjemne kolory i ładnie skomponowane^^
i czekam na to cudo dla B..
Ależ piękny Dżejms.... Osh ty.... Normalnie... Cudo.... Tanirka widze wniebowzięta xDD Ja sie jej nie dziwię.... =]=]=] Bosko... I te kolorki takie... Dopasowane.... Ehh.... Brak mi słów.....=]=]
przepiekna sygna ;* mmmm... moje ulubione jego zdjecie.
niezły filmik.. kiedys moze wytłuamczysz mi bardziej szczegolowo, bo nie potrafiłąvbym tego stworzyc ^^
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a