e no e no, ta pierwsza jest bardzo fajna^^ ładny ma kolorek kawowy, fajne ujęcie wybrałaś i no podoba mi się^^ (tylko logo FOX'a mnie wkurza )
Te drugie sygny w sumie bardzo proste, ale coś w sobie mają.. co prawda nie lubię takich gwiazdek, ale ćwicz ćwicz, bo jak napisała B.. - czaisz bazę
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
co to jest? dziwny rozmiar i brak nawet NAJMNIEJSZYCH efektów na fotce...nie bede sie powtarzał jakich zajrzyj do galerii @Patus tam wszystko napisalem...z podpisówkami robi sie podobnie jak z avkami...bo to akurat podpisówka inny rodzaj sygnatury...i nie podobają mi ise jeszcze te swiatelka czy to to za bajer...aha i w wersjach b&w(black & white) liczy sie kontrast i swiatlo nie kolory...powodzenia
Wysłany: 2008-06-05, 14:43
Ania1991_ck napisał/a:
Dzięki za wszystkie komentarze.
jeszcze ja
Też od niedawna bawię sie grafiką, jak do tej pory bez efektów^^ ale mi sie to podoba, i to wciąga
Jak na początek to Scofield spoko, może ten rozmiar jest trochę za duży
Profesjonalnych rad jak Cwaniak nie będę ci dawać, ale dam ci jedną bardzo ważną jak na pracę do podpisu to jest ona zbyt WYSOKA^^
A tak ogólnie to okey, zwłaszcza jak na I raz
sory ale bardzo słabo brak efektów na stocku...i kolorów...i jeszcze ta ramka no coz pracuj i powodzenia zycze
Ale co z tą ramką nie tak wg Ciebie? Za gruba? Za chuda? Nie w tym miejscu? W ogóle niepotrzebna?
Jaśniej, jaśniej - Ania się uczy, na pewno przydadzą jej się rady kogoś doświadczonego
agulec.
WOW kolory na pierwszej są ekstra mam wrażenie, że ta sygna jest trójwymiarowa^^ świetnie Ci wyszła. Jedyne co mnie kłuje w oczy to ten napis.
Może lepiej by było gdyby był mniejszy, w innym kolorze i miejscu, albo żeby w ogóle go nie było
Poza tym bardzo mi się podoba i świetne ujęcie
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]