Całkiem fajny... bardzo podobał mi się , jak zresztą we wszystkich serialach , pierwszy sezon. Całkiem zabawny i wciągający- rzecz jasna nie tak bardzo jak PB
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
moj również
całkiem inny gatunek niż PB ale naprawdę bardzo ciekawy. Ogładam od pierwszych odcinków i musze przyznac ze z biegiem czasu sa coraz lepsze, a ostatnie to mnie poprostu rozbrajaja! cały czas sie cos dzieje, mozemy sledzic przezabawne losy zwariowanych bohaterek i bohaterów, majac przy tym niezły ubaw
"Gotowe na wszystko" tym rózni sie od PB ze na kolejny odc nie czeka sie moze z taka niecierpliwoscia i podekscytowaniem( przynajmniej ja tak mam) ale raczej ze swiadomoscia ze czeka nas niezła porcja smiechu i przeniesienie w zupełnie inne realia beztroskiego i zwariowanego swiata szalonych gospodyń domowych! Naprawde polecam
nie no gotowe zasługuja bez wątpienia na 6- teraz gdy nie puszczaja Prisona na polsacie to tylko one zostaja mi na niedzielny seansik wieczorny i zieje z nich tak ze masakra
do tych którzy oglądają :
ktora z bohaterek najbardziej przypadła wam do gustu?
no własnie, zresztą jacyś chłopacy by sięrównież wypowiedzieli a nie
własnie ..ja oglólnie wrzucam fotki fajnych kobiet żeby ożywić panów...a i tak głównie wypowiadają się dziewczyny... (chyba juz całkowicie opanowałyśmy to forum )
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
no wreszcie mamy wypowiedź jednego chłopaka ^^, pozdro marq
a ona ma taką specyficzną urodę i mimo, że jest niska to figure tez ma niezła ;P
no ale te inne aktorki też są urodziwe
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
no Eva ( szalona Gabrielle) jest śliczna i wogóle gra zwariowana postac, tylko jej partnerzy sa serialu są tacy raczej sobie, np. ostatnio wzieła sobie kandydata na burmistrza( w sumie już wygrał), który jest stary i siwy, ale jakiś tam swój urok ma.
Nie wiem nawet czy grana przez nia bohaterka nie jest moją ulubiona, chociaż... może bardziej Susan albo Linette... no nie wiem sama
ja najbardziej lubie ta stara babcie ktora trzyma w zamrazarce swojego meza
heheh no babka miała pomysl jak rozwiazac swoje problemy finansowe, hehe nie ma co
chyba nikt nie jest normalny kto tam mieszka
ale przynajmniej mamy zianie
a dzis ostatni odc...szkoda...mam nadzieje ze jak najwszybciej puszca nowa serie albo przynajmniej wroca do poprzednich bo chyba umre z nudów...