Wysłany: 2008-05-10, 09:56 Gorące spoilery do 4 sezonu !
Wprawdzie jeszcze kilka miesięcy do premiery 4 sezonu, ale znany jest już tytuł pierwszego epizodu czwartego sezonu. Zdziwieni? Wprawdzie tytuł każdy może napisać, ale jest to potwierdzona nazwa i jak narazie nie zawiedliśmy Was, czytelników Prison.org.pl. Najbliższy odcinek, którego premiera 17 września 2008r. to 4x01 "Scylla", tytuł niewiele w sobie kryje, chociaż postanowiłem zagłębić się w znaczenie tego wyrazu: "oznacza sytuację, w której niebezpieczeństwo zagraża z dwóch stron", nawiązuje to do Michaela i Sary.
Znasz więcej spoilerów dotyczących Prison Break?
Ausiello: Michael powróci do "więzienia" w następnej czwartej serii, tak jak mówi mój posłannik FOX, uruchomił wielki magazyn, który będzie służył jak "metaforyczne więzienie" dla Scofielda i jego szczęśliwej ekipy, która nie jest przystosowana do takich warunków jak i zmartwychwstała doktor Sara Tancredi...
Co to właściwie znaczy? Można się tylko domyślać.
Co do Sary wiemy tyle, że powróci i spędzi pierwszą noc z Michaelem.
Do rozpoczęcia zdjęć do 4 serii Prison Break zostało tylko niecałe dwa tygodnie. Czy dostaniemy jeszcze jakieś spoilery, czy będą nas trzymać w niepewności?
Wszyscy fani mają nadzieję, że 4 sezon zostanie wyemitowany we wrześniu. Jednak czy strajk aktorów spowoduje przesunięcie 4 serii?
Mamy dużo pytań, a mało odpowiedzi.
źródło: prison.org.pl anusia13
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
To teraz aktorzy strajkują????
Nie mogą nam tego zrobić. Spoilery zadziwiające. Będzie się działo. Nie mogę się doczekać premiery.
Co ich tak wzięło żeby teraz strajkować
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
"oznacza sytuację, w której niebezpieczeństwo zagraża z dwóch stron"
podoba mi się to
heh.. i kolejny powrót Scofielda do jakiegoś "więzienia"..? To ja myślałam, że akcja będzie się działa w Los Angeles, a oni będą w siedzieć w magazynie xD
tak czy siak - nie mogę się doczekać
Michael powróci do "więzienia" w następnej czwartej serii
no szok!
niunia napisał/a:
Co do Sary wiemy tyle, że powróci i spędzi pierwszą noc z Michaelem.
Ekhm...czy to oznacza to co ja myślę... A co z drugą nocą??
niunia napisał/a:
Wszyscy fani mają nadzieję, że 4 sezon zostanie wyemitowany we wrześniu. Jednak czy strajk aktorów spowoduje przesunięcie 4 serii
No tak skoro scenarzyści mogą strajkować to czemu nie aktorzy Swoją drogą zamiast jeździć po świecie niech się biorą do roboty, bo ja tu uschnę z tęsknoty i zniecierpliwienia
Ania1991_ck napisał/a:
Dopiero będzie miał Michael zaskok jak ją zobaczy. to będzie super moment.
To jeden z momentów na który czekam z największą niecierpliwością i jestem jak nigdy ciekawa jak oboje to zagrają No na samą myśl już mnie trzącha
Sara pojawi się w pierwszym odcinku czwartej serii.
Robert Wisdom (Lechero) wypadł z obsady.
Większość postaci, które pojawią się w pierwszym odcinku będą nam znane.
Nowe postacie nie pojawią się w pierwszym odcinku - możliwe, że role nie zostały jeszcze obsadzone.
Poza tym, Wentworth Miller zdradził, że czwarty sezon to koniec długiej ucieczki braci i początek ich walki, oraz że w pierwszym odcinku powiemy 'good-bye' kilku bohaterom.
Podobno kiedy sezon się zacznie, większości bohaterów nie będzie już za kratkami, ale ponowne aresztowanie Michaela będzie tylko kwestią czasu.
T-Bag będzie próbował zbiec z kraju, Whistler i Gretchen będą blisko ze sobą współpracować, a sam Michael ma zacząć długi proces usuwania tatuażu ze swojego ciała.
,,Już 25 sierpnia odbędzie się premiera pilotowego odcinka 4. sezonu "Skazanego na śmierć". Tym razem Michael Scofield (Wentworth Miller) i Lincoln Burrows (Dominic Purcell) wyruszą na wendetę przeciwko Firmie, a akcja przeniesie się do Miasta Aniołów."
Ausiello: 'Dwaj nowi gracze w wojnie między Scofield'em i Firmą zostaną wprowadzeni w nadchodzącym sezonie.
Po jednej stronie mamy Don'a, agenta FBI (Michael Rapaport), który zaoferuje Scofield'owi pomoc w zniszczeniu Firmy raz na zawsze.
Do Firmy dołączy natomiast Penrab, najlepszy morderca organizacji, który tylko czeka na odpowiednią szansę by zaatakować.'
eee to mi się wcele nie podoba no tatuaż bedzie usuwał..
ehehe.. no mi też średnio, ale z drugiej strony może to być ciekawy wątek, w zależności od tego jak będzie pokazany^^
a z trzeciej strony xD fanki Wenta będą miały ucztę dla oczu - tyle Wenta bez koszulki hyhy
Michael ma zacząć długi proces usuwania tatuażu ze swojego ciała.
Że co proszę??? Jak to Michael bez dziarów???Protestuję!I niby jak mają to pokazć?W każdym odcinku Michael będzie odwiedzał studio tatuażu i usuwał takie cudeńko??Ja tam wolę jego ciałko z dziarami niż bez
Wentworth Miller mówi, że jeżeli musiałby opisać 4 sezon to określiłby go frazą „Brudna Siódemka” ponieważ wszyscy nasi chłopcy dołączą do nas by zniszczyć Firmę.
Wentworth też potwierdził, że Michael dostanie w końcu jakieś interesujące działanie w tym nowym sezonie i swój "utracony" tatuaż z powrotem. Went powiedział, że usunięcie tatuażu jest słodko-gorzkie odkąd to była taka kluczowa część charakteru w pierwszych dwóch sezonach. Wiem, że on wywołuje duże wrażenie u widzów, ale sporządzanie tego tatuażu zajmuje dużo czasu. Pomimo tego...!
Natomiast Dominic Purcell jest podekscytowany filmowaniem w Los Angeles „Najwyższy czas!” dodaje. Podobno obiecano im że pierwszy sezon będzie kręcony w LA.
Od nas:
Możemy wywnioskować z tych wypowiedzi, że tatuaż Michaela znów zagości z powrotem w serialu chociaż na moment.Trzeba zrozumieć jego brak w sezonie ubiegłym ze względu na bardzo czasochłonne sporządzanie go a jak wiadomo po zakończeniu sezonu drugiego jest on prawie kompletnie niepotrzebny jeśli chodzi o fabułę show.Mimo tego ujrzenie tatuażu Michaela Scofielda ponownie w całej okazałości choć na chwileczkę to wielka sprawa dla wszystkich fanów.
Zapowiada się niezła akcja.
Brudna siódemka to brzmi jak z westernu jakiegoś. No ale najwyższa pora by dobro w końcu zwyciężyło nad złem. Nie mogę sie doczekać.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"