Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 1095 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-11-08, 19:37 Gdzie Molly...?
Ostanimi czasy na łamach różnych serwisów pojawiały się pytania co z nową postacią Molly. Na te pytania została udzielona jednoznaczna odpowiedź:
"W związku ze strajkiem scenarzystów pojawienie się postaci Molly zostanie znacznie opóźnione. Możliwe, też że są problemy ze znalezieniem odpowiedniej osoby na to miejsce. Postać Molly pojawi się nie wcześniej niż w 14 epizodzie."
Czyli pozostaje nam czekać do kwietnia (wtedy ukaże się 14 epizod)...
ihhaaa więcej takich strajków, to nadrobię zaległości! *uchyla się przed frywającymi przedmiotami* (śmierć torrentom)
oj Molly...ciekawe kogo wpakują w ta role.
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
Wysłany: 2007-11-09, 14:08
AutumnLeaf napisał/a:
Jestem prawie pewna, że nie będzie to żadna znana aktorka, z tzw. srebrnego ekranu (chyba tak się to nazywa ;P).
bardziej bym obstawiała na duży ekran, bo z tym stwierdzeniem pierwszy raz się spotykam, ale podoba mi się... Masz rację, bo przecież zaledwie kilka osób jest znanych nie tylko ze serialu, ale i z innych filmów, więc ta kobitka na razie nie będzie popularna, ale później już na pewno będzie tak jak to było z innymi osobnikami PB
_________________ „Snuj marzenia tak, jakbyś miał żyć wiecznie; żyj tak, jakbyś miał umrzeć dziś” - James Dean
I Williamem Fichtnerem ;P
Hallie Berry już była kobietą- kotem, wystarczy jej
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
Wysłany: 2007-11-10, 13:27
ja też nie, ale z Peter'em się zgodzę, bo już "Bad Boys" i "Constantine" miałam "przestudiowany", więc tutaj jedynie mi ponownie uświadomił iż jest świetnym aktorem... a Halle na pewno by na to nie poszła; zresztą po tym jak "Kobieta-Kot" okazała sie klapą tak więc niech sobie wyrabia pozytywne opinie na duzym ekranie...
_________________ „Snuj marzenia tak, jakbyś miał żyć wiecznie; żyj tak, jakbyś miał umrzeć dziś” - James Dean
A widziasz, a ja go znałam ;P kwestia...znajomości ^^
Chociażby z Armagedonu
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
Wysłany: 2007-11-10, 16:41
AutumnLeaf napisał/a:
Wole jak dany serial jest z nieznanymi aktorami, niż mieliby napakować Willisów, Williamsów, Denirów itakdale
Takie zagranie ma dużo plusów. Przede wszystkim, rola w takim serialu często otwiera początkującym (lub mało znanym) aktorom drogę do sławy. A jeśli chodzi o nas widzów, to mamy szansę polubić serial za fabułę, muzykę, zwracać uwagę na szczegół, a nie byc zapatrzonym w naszego ulubionego aktora (i wtedy nieważne, czy serial jest dobry, czy beznadziejny, tudzież czy nasz ulubiony aktor gra jak kompletny amator). W takiej sytuacji mamy szansę być badziej obiektywni. A przyjamniej na początku, bo potem jak juz zauważyliśmy i tak każdy ma swojego faworyta ^^