Z wieloma wypowiedziami się zgadzam (Skazany na Shawshank itp) więc dorzucę coś co jeszcze nie padlo a co miło wspominam a co aktualnie przychodzi mi do głowy
Melodramat - Joe Black, Wielkie nadzieje
Horror - Wzrok, Shutter
Thriller - Ils, Plotka
Romans - Pamiętnik, Jeśli tylko
Sportowy - Goal!, Sezon rezerwowych
Muzyczny - Dobosz
Dramat - Rzeka tajemnic, Upadek, Zło, Zakładnik
Komedia - Bruce wszechmogący, Agenci bardzo specjalni, Ali G
Akcja - Anapolis, Patrol
Ja tu sobie jeszcze dopiszę:
4 wesela i pogrzeb
Pritty women
Noting Hill
kocham <333
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
Jak dla mnie najlepszy z tego gatunku, o ile nie najlepszy w ogole...
aaa no i Ladys- smiałam sie momentami tak jakbym sie czegos wczesniej nawąchała^^ Polecam
Wszystkie części Zabójczej broni, o matko jak ja kocham Zabójczą broń!!!
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
a na mnie zrobił ostatnio duuuze wrazenie film dokumentalny który ogldalismy o Powstaniu Warszawskim na historii, 70 minut siedziałam wpatrzona w ekran i nawet przez moment sie nie nudziłam, wyjatkowo udanie zrealizowano w nim to zagadnienie, ukazano wydarzenia okraszone spora dawką emocji... zapadł mi w pamiec.
a tak poza tym to jeszcze "wielkie nadzieje"- bedzie leciał w sobote w tv, ogldałam go kiedys i mnie zaciekawil, bo nie ogladałam od poczatku, a ze mam go na płycie skądś^^ to go dzis obejrzałam jeszcze raz i wydał sie bardzo interesujacy i na pewno oryginalny, i ta muzyka... "Life in mono..."