To chyba jak gadał z Maricruz, bo ona powiedziała że chce go zostawić.
Fernando w ogóle jest prze. Jego teksty powalają. On myśli trochę innymi wartościami niż Michael i to widać.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Jego się po prostu nie da nie kochać. ^^
Jest taki sympatyczny, miły, fajny, przystojny i jeszcze ta jego miłość i poświęcenie do Mariecruz. Mam nadzieję, że mu się wszystko ułoży i będzie z Mariecruz w końcu...
Wiek: 16 Dołączyła: 14 Lip 2008 Posty: 135 Skąd: z ulicy sezamkowej
Wysłany: 2008-07-19, 23:55
Lubie jego miny ; )
Nie wiem czemu, ale ten człowiek samym swoim widokiem powoduje u mnie uśmiech. Jak już ktoś wyżej napisał, jego się nie da nie kochać.
I te jego teksty. Np przy rozkopywaniu grobu w 1 odc 2 serii... "Pójdziemy do piekła, wszyscy pójdziemy": czy jakoś tak. Taki piękny, wesoły i kochany ;PP
Macie racje, jego teksty powalają. Już od pierwszej rozmowy ze Michaelem widać było, że to będzie postać, która będzie wnosić humor do tego filmu. Kilka scen zapadło mi w pamięć. Jestem ciekaw jak mu się ułoży w IV sezonie.
popatrzcie, uciekł z więzienia dla dziewczyny, poświęciłby jej wszystko a okazuje się że jednak nie chce wracać do niej no bo tak to może jeszcze Mike i C-Not uciekali z podobnym pobódek
_________________ -I just wanna the donut
Avatar & Sygna Made in Serdziu Computer ;-]