No nie wiem czy jak sie zorientuje jaką pozycje ma Teodoro w Sonie to sie na niego rzuci z lapami. Raczej bedzie staral sie skorzystac ze znajomosci z nim.
_________________ "KLĘKAM TYLKO PRZED BOGIEM A TUTAJ GO NIE WIDZE..."
ale Sucre nie podlizuje się nikomu, nawet T-Bagowi.
Ja to sobie wyobrażam tak, że T-Bag będzie szedł po "koryatarzu" bez żadnej obstawy, nikogo. Sucre przyciśnie go do ściany i zaczną gadać. T-bag cos zaproponuje i tyle.
To tez prawda , Sucre taki nie jest. A mam takie wrazenie ze sytuację ktora przedstawilas juz gdzies widzialem..Ehh pamiec juz nie ta Bylo juz cos takiego z udzialem Teddy'ego??
_________________ "KLĘKAM TYLKO PRZED BOGIEM A TUTAJ GO NIE WIDZE..."
ale z T-Bagiem tak zawsze jest
np. sytuacja z mapą do 5 milionów w drugim sezonie:
T-Bag podał fałszywą informacje, zapamiętał cały obraz mapy i ją zjadł . Gdyby nie ten incydent, że to on był jedynym sposobem dotarcia do forsy, to jestem pewna, że Michael wydałby T-Baga policji.
Moja 3 ulubiona postać w PB lubie to jego poczucie humoru, i to że pomógł michaelowi a sam tragił do Sony ale nie powinno się tak stać, miejmy nadzieje że ma plan ucieczki
Scofield najbardziej cierpi jak sie dowiaduje, że ktoś przez niego zginą (np ludzie którzy zginęli bo zabrał ze sobą T-Baga) i jak ktoś ma przez niego problemy (np Sara). Jak sie dowie, że Sucre siedzi to pewnie też będzie za to obwiniał siebie i będzie chciał mu pomóc. Tak myślę^^
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
Nie wiadomo gdzie nam Michael odjechał i może być tak że nie dowie się o losie Sucre, a Maricruz jak wytrzymała Fox River to i sone wytrzyma i poczeka na niego.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Wysłany: 2008-03-30, 00:44
Bardzo lubię tę postac. Jest bardzo sympatyczna. Biedny Sucre trafil do Sony, ale mam nadzieję, że się z niej wydostanie i pojedzie do Maricruz. Zasługuje na szczęście.
_________________ "Wspomnienia są jedynym rajem, z którego nie można nas wygnać"
chyba musiałam przeoczyc ten fragment .. w którym to było odcinku ?? ^^ haha ale Sucre jest zdolny do takich powiedzonek tak jak i do dziwacznych minek
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "