tak, ja ogladalem jeszcze stare serie dawno dawno temu moj ulubiony serial jezeli chodzi o stare serie ta nowa ktora jakis czas temu zostala wyemitowana mnie nudzi... nie ogladalem wczesniejszych odcinkow, nie rozumialem nic kompletnie i na dodatek nie wiem gdzie to mozna ciagnac
tez oglądałam kiedys jakies odc tego, ale raczej wybiórczo...choc musze przyznac ze ciekawiło mnie...wszystko przedstwiano bezposrednio, bez zbędnych słówek i jakis tam ceregieli... bardzo lubiłam postac Szajby- bo chyba tak sie nazywał^^ (M.Baka)
przestałam oglądac bo nie miałam na niego za bardzo czasu. Ostatnio widziałam fragment jakiegos odc ..bodajze w czw.
ale był taki zamotany ze nic nie wiedziałam o co tam chodzi
Wysłany: 2008-03-14, 08:23
Ja oglądałem 5 sezon cały, oczywiści poprzednie też może 1 i 2 trochę nie dokładnie i muszę przyznać że wciągnąłem się w ten serial,Szajbiński(Szajba) to jeden z moich ulubionych bohaterów bardzo lubię złych bohaterów.
Wysłany: 2008-03-15, 13:28
B... napisał/a:
Natasza tam jeszcze gra tą Silene
tak gra, ostatnio przez 5 sezon jej niema,bo ją porwali i nikt nie wie gdzie jest
Szymon Rafalski "Rafi" też bardzo go lubię Mariusz Jakus Super go gra
teraz prawie codziennie ogldam se powtórki które leca po północy i sie niezle wciagnełam.
Nie wiem czy go liczyc w sezonach czy jak, ale te ostatnie odc sa na duzo nizszym poziomie niz poprzednie, Czarna se pojechala, Silene przylazła, a wczoraj nowet Józefowicz morda poswiecił ale ogolnie to spoko.
aaaaa tak w ogole to Dorocinski tam gra
no Desperoooo jak ty zes wygladał???