Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Wysłany: 2008-02-22, 18:05 [Download] Twin Peaks rmvb
"Serial telewizyjny Davida Lyncha i Marka Frosta, który już w trakcie pierwszej emisji zyskał sobie miano "kultowego".
Twórcy przedstawili w nim pozornie sielskie i radosne miasteczko, zamieszkane przez sympatycznych ludzi, których specjalnością są placki z wiśniami, i których cieszy napływ turystów chcących podziwiać dwa bliźniacze, ośnieżone szczyty i piękny wodospad. Ale w Twin Peaks kryją się także najmroczniejsze dusze i ponure sekrety. Seks, narkotyki, morderstwa. A wszystko zaczyna się od znalezienia ciała uczennicy, Laury Palmer (Sheryl Lee). Do Twin Peaks przyjeżdża agent federalny Cooper (Kyle MacLachlan) i rozpoczyna wyjątkowo nieszablonowe śledztwo..."
Źródło: filmweb.pl
Ostatnio zmieniony przez Dusqmad 2008-03-30, 20:44, w całości zmieniany 1 raz
Twin Peaks Fan Gość
Wysłany: 2008-03-07, 12:43
Gorąca prośba do Ciebie Dusqmad o 10 odcinek (ten wczorajszy z TVP2). Wypadek losowy nie pozwolił na oglądnięcie , a ta luczka trochę przeszkadza.
W tej numeracji na rapidach trochę można się pogubić
Dzięki , jeszcze się wstrzymam - poczekam co odpowiesz , bo coś mi tu nie gra.Telewizyjnych odcinków na być 32 i licząc od tyłu wychodzi że 10-m jest S2x01a. Rozumuję że w tej numeracji w pilocie jest 2 odcinki. Dlaczego oznaczono niektóre odcinki a i b. Rozumiem , że to oddzielne (telewizyjne) całości ?
Dobra, zróbmy inaczej. Powiedz mi jak skończył się ostatni odcinek, który oglądałeś. Tak będzie prościej, niż rozszyfrować numerację - każda telewizja może inaczej dzielić odcinki.
OK. W ostatnim który widziałem agent Cooper został postrzelony , był także pożar w tartaku. Tylko jest jeszcze problem że próbując pobierać film z rapida mam informację o błędzie i za cholerę nie dam rady z niego ściągnąć (zresztą przy moim limicie to masakra). Dałbyś radę na innym wieszaku... ?
fan twin peaks Gość
Wysłany: 2008-03-28, 23:27
Przepraszam ale nie mogw znalezc hasla do czesci 1 episode 6 z season 2 Mozecie podrzucic? Dzieki