Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 1098 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-09-01, 13:11 [Download] Pobieranie plików z Rapidshare.com
1. Kopiujemy linka i wklejamy go do nowego okna.
2. Następnie zjerzdrzamy na sam dół strony i klikamy w Free.
3. Później zjerzdrzamy na sam dół przepisujemy kod, który się wyświetli i dajemy download.
4. Ściągamy na dysk wszystkie 4 linki(bądź tyle ile ich jest) po kolei (robimy od nowa tak jak w punktach od 1 do 3) tylko, że w rapidzie jest tak, że po ściągnięciu czeka się jakiś czas więc musimy być cierpliwi.
5. Wkładamy wszystkie części jakie się ściągną do jednego folderu.
6. Wypakowywujemy.
7. Oglądamy film
staram się wszystko robić wg instrukcji. wchodzę na tą stronę klikam free ale na następnej stronie, która mi się pojawia nie widzę żadnego kodu/hasła ani napisu DOWNLOAD Bardzo mi zależy na tym odcinku moglibyście mi wszystko dokładnie po kolei wytłumaczyć? ja naprawdę jestem w tym zielona!
część już parę dni temu chciałem ściągnąć ten odcinek ale nie mogłem;/również zamierzałem przejść przez ten proces ściągania zgodnie z twoją instrukcją ale już 3 punktu nie mogłem zrealizować;/po prostu zjeżdżając na dół nie dostrzegłem żadnego kodu ani odnośnika download tylko mym oczom ukazał sie napis You have requested http://rapidshare.com/fil...rg_DZ.part1.rar (100431 KB).
You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 150 minutes);/
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 1098 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-09-23, 14:32
No to wszystko jasne musiałaś ściągać już coś z rapidshare i teraz masz tam czas, że musisz odczekac swoje żeby móc kolejną rzecz lub część ściągać a jak omijać rapida to było dużo już na tym forum pisane między innymi w tym dziale więc zapraszam do lektury
hej Wam- pliki z rapidshare są uszkodzone, wiec radze nie sciagac spedzajac 5 godzin, tak jak Ja przed kompem z przerwami, bo tam przeciez jest limit.Moze ktos wrzucic dobra wersje tego odcinka 1 sezonu 3- baaardzo mi zalezy! Dzieki wielkie.
3. Po załadowaniu strony, zobaczymy listę serwerów na których dostępny jest plik. Serwer zawsze jest wybierany automatycznie jednak możemy zmienić na inny (wszystkie serwery są takie same jednak czasem może jeden być przeciążony, warto wtedy wybrać inny.).
3,5. Czekamy aż cyferki dojdą do 0.0.
4. Przepisujemy kod z obrazka w wyznaczone pole "here:" (Obrazek - Kliknij)
5. Klikamy na przycisk "Download via ..." i pobieramy plik.
Wklejam cały ten link razem z końcówką .rar i wyskakuje to : File not found. Niewiem o co chodzi w tym.... Ja poprostu otwieram na nowo neta i wklejam to w miejsce linku i to mi wyskakuje proszę o pomoc .
No ale chyba powinny być sprawdzane czy działają poprawnie ... Więc tak jak możesz wyśłij mi linki z całej 3 serii z odcinków na gg ( 5113170 ) będę dozgonnie wdzięczny.