eee no nawet ich aż tak to nie widać, na pewno nie aż tak jak na innych zdjęciach "łysych" z PB mi tam nawet te jego odstające uszy nie przeszkadzają , bardziej denerwuję mnie kształt jego głowy- geometrycznie kwadratowej, a raczej szcześcianowej, normalnie pole i objętość można by obliczyć
wezme go ze soba na matme xD
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance "Gdybym miał więcej czasu wytłumaczyłbym się lepiej" - Whistler
w każdych włosach jest inny i w każdych fajnie wygląda. ale rzeczywiście jak jest całkiem łysy to mu nie ładnie. Na przykład wtedy jak ogolili go do egzekucji w pierwszym sezonie.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
ee.. pomimo tego iż za tym aktorem w ogóle nie przepadam - powiem, że w trzecim sezonie wygląda jak dla mnie najlepiej.
(z trudem to z siebie wyrzuciłam )
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
Tak z Sofią o wiele lepiej wygląda. Ale oni nie są już chyba małżeństwem pod koniec roku ogłosili separację. Nie wiecie może jak to sie dalej potoczyło.
świetnie jakby sie rozstali to szkoda dzieciaków. Muszą mieć przecież ojca. Pewnie ciężko im tak żyć jak cały świat zna każdy ich krok. Nie wiem jak to jest (nie jestem gwiazdą), ale na pewno nie ułatwia to rozwiązywać problemy.
no podobno właśnie ogłosili separację przez sławę... Dominic musiał sie przeprowadzić i to wszystko się jakoś tak dziwnie stało...zycze im jak najlepiej
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance "Gdybym miał więcej czasu wytłumaczyłbym się lepiej" - Whistler