Im goryl jest starszy tym ma większy szacun wśród ludzi, których uważa za swoje stado i może więcej krzyczeć, kopać, tupać nóżkami oraz rzucać się na wszystkich. Z wiekiem robi się też coraz bardziej czerwony i bardzo łatwo się irytuje. W sytuacjach zagrożenia używa pięści - a nie mózgu. Nie potrafi wybaczać i jest nieobliczalny oraz nieokrzesany
I stąd tyle lat dałabym Lincowi
Im goryl jest starszy tym ma większy szacun wśród ludzi, których uważa za swoje stado i może więcej krzyczeć, kopać, tupać nóżkami oraz rzucać się na wszystkich. Z wiekiem robi się też coraz bardziej czerwony i bardzo łatwo się irytuje. W sytuacjach zagrożenia używa pięści - a nie mózgu. Nie potrafi wybaczać i jest nieobliczalny oraz nieokrzesany
Genialne! XD Rzeczywiście, ten opis pasuje do niego jak ulał! XD
_________________ Być zagadką której nikt nie zdąży zgadnąć nim minie czas.
Hehe gratuluje wiedzy na temat goryli
[ Dodano: 2008-02-23, 19:14 ]
Najblizej moich urodziny obchodzi Rockmond Dunbar tylko 3 dni roznicy
_________________ "KLĘKAM TYLKO PRZED BOGIEM A TUTAJ GO NIE WIDZE..."
boshe agulec jak ty mnie powalasz swoimi tekstami ^^ haha
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
ja zawsze byłam pewna, że Alex jest starszy od Roberta. Połowy włosów nie ma, no i tak wygląda.
Ale jakoś zawsze żyłam w przekonaniu, ze Robert ma trzydzieścipare. Nigdy się an d tym nie zastanawiałam. Ale tydzień temu patrze kiedy kto sie urodził z Prison Break i po prostu szok
B... zaskocze cie, ale tak sądziłam
Ja się w zasadzie nigdy nie interesowałam kto ile ma lat.
Kazdy z aktorów PB wygląda na mlodzego, i to zdrowo.
Nie mówiąc o LJ, który wyglada jak 16-latek
Wiek: 15 Dołączyła: 25 Paź 2007 Posty: 58 Skąd: Z Sony :)
Wysłany: 2008-08-20, 20:28
Kurczę! W życiu bym nie powiedziała, że Will jest taki stary! Co do Wenta, to już dawno mi się obiło o uszy, ale nadal nie chce mi się wierzyć. Wiecie co? Tak się zastanawiam, jakby to wyglądało, gdyby Went i Sarah świętowali razem urodzinki (w końcu obchodzą je dzień po dniu ). Najpierw na balangę rodzinka i przyjaciele przyszliby do Sary i odśpiewali 100LAT, a potem odczekaliby do północy i impreza byłaby dla Wenta
_________________ -Are you ready?
-No. You?
-No. Let's go.
Co wy z tym stary i stary ^^. 50 kilka lat, to nie starość. Stary to on będzie jak skończy 90 i bez pomocy żony (bądź przyjaciółki xD) nie bedzie mógl wyjść z domu..