Filmografia:
Prison Break (2007)- Sofia
CSI: Kryminalne zagadki Miami- Camille Travez
Danika (2006)- Myra.
From Mexico with Love (2007) (completed) .... Maria
Wiek: 18 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 859 Skąd: Raszczyce City =)
Wysłany: 2007-10-12, 17:47
nie dziwie sie, skoro dużo o niej info nie ma, a może dzięki roli w PB stanie się przynajmniej rozpoznawalna, chociaż dużo o jej grze powiedzieć (napisać) nie można, bo przecież nie jest znów aż tak ważną osobistością w tym serialu, chociaż wszystko może się zmienić i dzięki temu poznamy ją bliżej; na razie nie wnioskuję z jej gry żadnych pozytywów czy też uwag...
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 1096 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-10-12, 19:44
Z innego forum?? Jeżeli to skopiowałeś to podaj źródło bo później nie chce mieć kłopotów przez to. I zrób tak ze wszystkimi rzeczami, które wziołeś z innego forum.
a ja ją nawet widziałam w jednym odc CSI
jak pozostali nie wiele mogę o niej powiedzieć, może tylko tyle, że wygląda na bardzo sympatyczną z wyglądu. Ma bardzo dziewczęcą urodę, ciekawe ile ma lat. Wie ktoś już może?
Don't be afraid. Teddy's home.
No musze powiedziec ze mimo ze jest mloda to wyglada jeszcze mlodziej. Gdybym nie wiedzial to dalbym z 21 lat. Ale tak samo sprawa wyglada z LJ nie powiedzialbym ze on rowniez ma 23 lata.(co wiecej jest juz zonaty )
_________________ "KLĘKAM TYLKO PRZED BOGIEM A TUTAJ GO NIE WIDZE..."