Wiek: 14 Dołączyła: 23 Lut 2008 Posty: 1444 Skąd: z Polski
Wysłany: 2008-03-28, 16:47
Fajnie, fajnie!!
Myślę, ze w tym sezonie najbardziej będzie mnie interesował wątek powróconej Sary
Zestam Mika nie wypaliła... Oby nie zemścił się za wcześnie...
_________________ Viewer discretion is advised
av -Ja sygna - Tanira :*
Co do zemsty - to wszystko to zależy od tego kiedy Mike dowie się że Sara żyje!
Być może właśnie chęć zemsty na Firmie przyczyni się do jej odnalezienia.
Tak czy inaczej może być ciekawie! Zostaje nam czekać do września, ewentualnie na jakieś przecieki z planu Bo póki co to same spekulacje
Wiek: 14 Dołączyła: 23 Lut 2008 Posty: 1444 Skąd: z Polski
Wysłany: 2008-03-29, 22:04
A może Ona została wykradziona jeszcze w 3 sezonie przez Kellermana, który sie pojawi... Razem uciekli, a Firma ukrywa to bo nie chce się upokorzyć... No i potem znajdą Mika i będzie fun!!
_________________ Viewer discretion is advised
av -Ja sygna - Tanira :*
co do Kellermana, to myślę, że scenarzyści zostawili sobie otwartą furtkę - bo nie do końca było pokazane, czy on rzeczywiście zginął - przynajmniej nie pokazali jego trupa, a głowę Sary pokazali, a teraz ona ma wrócić, więc jak widać w PB wszystko się może zdarzyć
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
Wysłany: 2008-03-30, 01:37
Moje koleżanki się strasznie tym podniecają, że Sara będzie w 4 sezonie. Dla mnie to troszkę kiczowate, choc nie mam nic co do tej postaci. Przynajmniej Micheal się ucieszy , biedny... był taki załamany. Żal mi było chłopaka.
_________________ "Wspomnienia są jedynym rajem, z którego nie można nas wygnać"
Jak się tak Sra będzie ukrywała z Paulem to żeby z tego czegoś większego nie było
Nie mam totalnie ani jednego pomysłu jak oni to urządza ale wiem że jak zawsze będzie super.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"