Wysłany: 2008-06-25, 22:20 Czyżby koniec Prison Break?
Stacja FOX zadecydowała, że Prison Break nie będzie puszczany w 2009 roku. W poniedziałki będą pokazywane takie seriale jak Dollhouse i 24. Tak będzie wyglądała ramówka na 2009 rok:
źródło: PBelite z http://spoilertv-prisonbreak.blogspot.com/
tłumaczenie: ja
Czyli to znaczy, że jednak ten serial zakończy się na 4 sezonie?
...niech postawia na jakośc nie na ilośc i zakończą serial w odpowiednim momencie ..zanim się zrobi nieciekawy - to z pewnością bardziej usatysfakcjonuje widzów
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Trzeba umieć odejść w świetle reflektorów!! Wystarczy jeszcze chwile poczekać i już ludzie zapamiętaja Cię jako nieudacznika. Tak samo może być z PB... Dobrze, ze juz nie będą puszczać
nie no może nie na drugim... na trzecim ..gdyby był zrobiony do końca..ale jak tak troche zamieszali to mysle że 4 sezon w zupełności wystaryczy , tylko zeby go doparcowali..i "ładnie rozwiązali wątki"
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2008 Posty: 936 Skąd: Wągrowiec^_^
Wysłany: 2008-06-26, 11:43
Nawet dobrze, ze sie skończy na tym sezonie bo byłoby wszystko poprostu naciagane... Wszystkie wątki są prawie że wyjaśnione... Niech rozprawią się z Firmą i będą mogli żyć w spokoju
Też myślę że 4 sezony to sporo. W końcu nie można tego ciągnąć w nieskończoność. Takie naciąganie jest nudne. Ale jak jużzakończyć to niech to będzie naprawdę coś extra.
Wiek: 17 Dołączyła: 16 Maj 2008 Posty: 190 Skąd: Kraków :)
Wysłany: 2008-06-26, 16:02
PatuŚ napisał/a:
nie no może nie na drugim... na trzecim ..gdyby był zrobiony do końca..ale jak tak troche zamieszali to mysle że 4 sezon w zupełności wystaryczy , tylko zeby go doparcowali..i "ładnie rozwiązali wątki"
Dokładnie. Zgadzam się w 100%. Powinny były być trzy, ale skoro przez strajk scenarzystów trzeci nie wyszedł, to niech w tym czwartym wszystko pięknie zakończą.
Wiek: 17 Dołączyła: 16 Maj 2008 Posty: 190 Skąd: Kraków :)
Wysłany: 2008-06-26, 16:25
edzik napisał/a:
ale przeciez w drugim w sumie sie wszystko raczej wyjasnilo. Linca uniewinnili i wogole sie tam poukladalo...nie wiem po co gmatwali
W sumie racja, ale jednak dwa sezony to trochę mało jak dla mnie Poza tym w 3. sezonie były nowe postacie, np. taki Whistler, no i inna wersja Alexa Trzy by było idealnie, a że nie wyszło, to cztery i koniec. Ale prawda, że drugi byłby pasował na koniec, gdyby nie to namieszanie w ostatnim odcinku.
Ja tam bardzo sie ciesze, że były te 3 sezony bo ciągle mi się to podobało, tyko mam nadzieję, że teraz ten czwarty to będzie ostatni, bo chciałabym zapamiętać ten serial jako świetny, gdzie ciągle się coś dzieje i za każdym razem coś innego. Ale jak będą to dalej ciągnąć to nie będzie to już takie fajne.
Wysłany: 2008-06-26, 18:39
Ja uwielbiam ten serial, wiec jak już będę miała wszystkie cztery sezony, to zrobie sobie wielkie kino z samym PB (tylko będzie mi szkoda prądu). Chcę wiecej Alexa w kolejnym sezonie
Ja lubię założenie "do trzech razy sztuka" i tu tez powinno tak być. Gdyby dociągnęli 3 sezon do tych 22-23 odcinków byłoby napewno cacy i nie byłoby tego wszechobecnego czepiania się o naciąganie. Poza tym 3 sezony to tak fajnie brzmi, coś w rodzaju trylogii. Jeśli zamierzają coś jeszcze kombinowac z przedłużaniem to będę wkórzona. 4 sezon powinien byc ostatnim (ale gdyby były kolejne części tez bym oglądała )
DObrym pomysłem byłoby własnie dokończenie 3 sezonu ... to już byłoby mocno dopracowane i w kazdym odcinku byłoby "gęsto" od akcji
Ale jak zaczeli 4 sezon to już niech na nim skonczą tylko niech przygotuja coś specjalnego
Prison Break nie pojawi się w 2009 roku na antenie stacji FOX - oznacza to brak nowych odcinków. Jego miejsce zajmie nowy serial Dollhouse. Teoretycznie oznacza to więc koniec Skazanego na śmierć. Jest jednak światełko w tunelu - nowy serial ma tylko 13 odcinków. Zatem możliwe, że emisję Prison Break czeka 13-tygodniowa przerwa, podczas której wyemitowane zostaną wszystkie odcinki Dollhouse, a następnie, w kwietniu, pojawią się pozostałe odcinki 4 sezonu. Podobna sytuacja miała miejsce w przypadku Zagubionych, a serial przecież wciąż trwa i ma się dobrze. Czy podobnie będzie z Prison Break? Oby.
Pojawia się jednak kolejny problem: 13 tygodni przerwy?! To całkiem sporo, chociaż na fanach Zagubionych nie zrobi to pewnie większego wrażenia (9 miesięcy bez nowych odcinków).
zródło:ThePrisonBreak.net
Zatem możliwe, że emisję Prison Break czeka 13-tygodniowa przerwa, podczas której wyemitowane zostaną wszystkie odcinki Dollhouse, a następnie, w kwietniu, pojawią się pozostałe odcinki 4 sezonu
Nie no ja po prostu uwielbaim czekać Ja mam bury do polskich telewizji ale to co oni robią to już jest przegięcie W ogóle co to za pomysł, żeby pakować inny serial między emisję innego???To jest chore, kto tam pracuje do jasnej mać Mam nadzieje, że tego nie zrobią, bo miałabym ciśnienie krytyczne
Wysłany: 2008-06-27, 20:01
Ale dlaczego mi to robią ??? Będę sie niecierpliwic xD
A do kwietnia będę juz miała wszystkie odcinki czwartego sezonu obejrzane (jak wszystkie do tego czasu zdąża sie pojawić )
4sezony to duzo, ja sie zgadzam z Edzik, ze powinno sie zakonczyc na 2 sezonie wszystko 3 sezon to dno mam nadzieje ze jednak nas zaskocza czyms w IV sezonie, zeby dalo sie to ogladac