Na bank nas zaszokują - do tej pory, mimo długości Prison Break, żaden wątek, żaden odcinek nie był nudny, najwyższe loty w historii kina tego typu. I nie sądzę, by kolejny sezon mógłby być słabszy, ba, jestem pewien, że to będzie tak samo wysoki poziom, bo wyższy być nie musi. Sytuacja zmienia się, jak w kalejdoskopie i dobrze, bo nie czujemy się znużeni. Trzeci sezon był najlepszy dla mnie, a w czwartym (nie mam pojęcia, dlaczego ) interesuje mnie najbardziej jeden wątek - co z Fernando i Jego dzieckiem.
_________________ Znajdziesz mnie tu, gdzie trwa ciągle walka,
Walka z czasem,
Z samym sobą
i z wrogami jazda...
Oczywiście że powinien powstać 4 sezon, jakoś przecież muszą wyjaśnić te wszystkie tajemnicze sprawy (Whistler i inni) i jeszcze jak Michael chce zniszczyć Firmę. Ale chyba mogliby na tym poprzestać, bo jak się zrobi z tego telenowela to nie będzie już takie zachwycające.
Mahonia, zgadzam się z tobą całkowicie.
Powinien być 4 sezon, bo muszą wszystko wyjaśnić, rozstrzygnąć i zakończyć jakoś bez takich niedopowiedzeń.
Ale jednak najlepiej chyba by było, gdyby ta seria była ostatnią, gdyż obawiam się, że te coraz kolejne mogą być już baardzo naciągane no i nie takie porywające...
No ale, na to, że 4 sezon powstanie i tak nie mamy wpływu, bo wiemy, że powstanie.