Wysłany: 2008-06-04, 09:44 Cress Williams w 4 sezonie PB
Cress Williams, który grał w "Close to Home" i "ER", wylądował teraz w FOX'owskim Prison Break'u.
Williams zagra Wyatt'a, najnowszego mordercę zatrudnionego przez Firmę by zafundować braciom - Michael'owi i Linc'owi - pozornie niekończący się bieg do... końca.
"Ale co z innymi Williamsami PB?" można zapytać. Biedny, smutny los Bellick'a.
To taka taktyka FBI. Nawet Sara się nabrała że Kaletman to narkoman. Pewnie ich szkolą żeby ładnie udawali.
Ciekawe czy Michael ze swoim potencjałem inteligencji skapnie się że to agent.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
To są informacje z oficjalnych źródeł. Choćby Wikipedia. Tylko że ja go naprawdę nie kojarzę. A ponoć właśnie z tego filmu jest znany. Zresztą jakie to ma znaczenie.
ehehehe no lepsza fota, lepsza XD gdyby zrobił złą minę, to by bardziej wyglądał jak morderca, albo jak taki gangsta z ulicy
W roli agenta tez go raczej nie widzę, ale pewnie zrobią go tak, że będzie wyglądał .. godnie xD z innych filmów czy seriali w ogóle go nie kojarzę.
Gościu pasuje na takiego typowego "zioma" z "ciemnej strony miasta" ^^ nie wiem.. może ktoś wie o co mi chodzi
I również go w roli agenta nie widze - garnitur mu nie pasuje.
No..ciekawa jestem jak się owy aktor zaprezentuję.
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
luknełam na jego filmografię i widze ze to serialowy gosc : Beverly Hills, JAG, Bez Pardonu, Ostry Dyzur, Chirurdzy
ale ja go gdzies widzialam w filmie, gdzie wcielił sie w jakiegos takiego lunego chłopaszka w kaszkiecie i ze scyzorykiem, ale te tytuly filmów mi nic nie mówia.
ciekawe jak to bedzie w PB