Ja spotkalam się kiedyś z taką ciekawostką, że postać T-Baga także była zworowana na prawdziwej osobie- niejakim Tedzie(^^) Bundy'm, czy jakoś tak. Jak sobie wpiszecie jego nazwisko w wikipedi, pojawi się opis jego życia , i faktycznie- wiele rzeczy się zgadza.
Nazwisko, które stało się później synonimem morderstwa, jak to gdzieś czytałam...
Ciekawe, czy końcówka jego życia też będzie się zgadzać, bo jak tak to "prisonowy" Tedzio ma jednym słowem przesrane ^^
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
Wysłany: 2008-09-24, 19:43
GTA Vice City jest jedną z moich ulubionych gier i sam nie mogę w to uwierzyć, że nie rozpoznałem głosu Williama;) Jeżeli serial ma mieć 7 serii to się jeszcze naoglądamy xD a o Budnym to muszę jeszcze troszkę poczytać.
Faktycznie musze wam powiedziec ze aktorzy( ci glowni tacy jak Wentworth czy Purcell ) maja podpisany kontrakt na 7 sezonow. Jednak z ostatnich newsow wyczytalem ze z powodu spadku ogladalnosci przez widzow serial ma sie zakonczyc na 4 sezonie. Tak twierdza producenci.
_________________ "there is otimism..hope,faith(...)"
No i dobrze. Tylko niech zakończą jakoś z klasą tą zabawę. cztery sezony to w zupełności wystarczy. Chyba że się rozkręcą w połowie i znowu wróci nasz Prison Break. Ten którego można było oglądać po 6 odcinków pod rząd i się nie nudziło.
Niestety tak bylo tylko w przypadku I sezonu wg mnie.
Te pozniejsze to juz takie ...ze sie ogladalo je po to zeby sie dowiedziec czy sie braciom uda uzyskac spokoj.
_________________ "there is otimism..hope,faith(...)"