Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Wysłany: 2008-04-20, 17:44 Chris Vance. Od "All Saints" do "Prison Break
Chris Vance jest prawdopodobnie jedyną osobą w historii, która jest zadowolona , że została wrzucona do południowoamerykańskiego więzienia.
Wiele osób zniechęciłoby przebywanie za kratami jednak Vance chwali sobie to co może być fantastyczną okazją zawodową.
Południowoamerykańskie więzienie jest w rzeczywistości miejscem w którym toczy się akcja 3 sezonu Prison Break w którym Vance właśnie dostał rolę nowego centralnego charakteru.
- Naprawdę nie mogę się skarżyć - mówi Vance.
- Nawet gdybym to robił kto by słuchał? To naprawdę jest wymarzona praca dla mnie.
Vance, aktor urodzony w Londynie najbardziej znany w Australii z niedawnej roli doktora w „All Saints” dołączył do "Skazanego" jako James Whistler, urodzony w Kalbarri więzień w Sonie.
Większa część serialu obraca się wokół Whistlera.
Michael Schofield znów trafia do Sony by go ocalić.
- Whistler jest bardzo ważny i skrywa pewną tajemnicę - mówi Vance.
- Mogę tylko powiedzieć, że Whistler jest kimś więcej niż tylko tym co widzi nasze oko. Nie jest tym za kogo się podaje gdy spotyka go Michael.
Sona. Fikcyjne panamskie więzienie.
- To jest najbardziej okrutne miejsce - mówi Vance o Sonie.
- To jest więzienie gdzie nawet strażnicy nie wejdą do środka, więc więźniowie muszą radzić sobie sami. To jest miejsce w którym z pewnością nie chciałbyś się znaleźć.
Głowa Whistlera jest w cenie więc Michael musi się bardzo postarać by go wyciągnąć z tego piekła.
- To będzie nieziemska jazda - mówi Vance.
Od "All Saints" jest spora droga do "Skazanego".
Sona jest prawie tak duża jak prawdziwe więzienie.
- Więzienie jest na olbrzymim kawale ziemi w Dallas. Jest tam mnóstwo pokoi - mówi. W "All Saints" możemy strzelać na korytarzu, obrócić wszystko i sprawić, że to inna część szpitala. W Sonie jeśli chcą jakiś dodatkowy korytarz po prostu go budują. To niesamowite.
Rzadko nowy charakter wywołuje takie zainteresowanie jak Whistler. Fani serialu snują spekulacje na temat jego przeszłości i przyszłości. Jest to największa teoria spiskowa jaka do tej pory miała miejsce w serialu. Lincoln został wyciągnięty z więzienia przez swojego brata. Uciekli do Panamy i teraz tutaj Michael musi wyciągnąć z panamskiego więzienia Whistlera.
To właśnie Whistler jest najmocniejszym punktem jak i powodem 3 serii "Skazanego na śmierć".
Artykuł tłumaczony przeze mnie, więc zastrzegam sobie do niego pełne prawo.
Zakaz kopiowania na inne strony.
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance
Wysłany: 2008-04-20, 17:49
Widzę, że nie pozostałaś dłużna co do plagiatów xD
No no... Dzieki Prison to wszyscy stają się sławni ^^
Nic dziwnego, że Chris również
Tanira napisał/a:
- Whistler jest bardzo ważny i skrywa pewną tajemnicę - mówi Vance.
- Mogę tylko powiedzieć, że Whistler jest kimś więcej niż tylko tym co widzi nasze oko. Nie jest tym za kogo się podaje gdy spotyka go Michael.
Czyżbyśmy mięli się dowiedzieć czegoś szokującego
_________________ Viewer discretion is advised
av -Agulec :* sygna - Tanira :*